Водещите новини
Home » Живот » 25-годишният Ангел реши да напусне този свят. Родителите му: „Споделяйте и знайте, че всеки проблем има решение“
25-годишният Ангел реши да напусне този свят. Родителите му: "Споделяйте и знайте че всеки проблем има решение"

25-годишният Ангел реши да напусне този свят. Родителите му: „Споделяйте и знайте, че всеки проблем има решение“

Сподели новината
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

25-годишният пловдивчанин Ангел Г. напусна този свят, след като взе фатално решение да отнеме живота си, предава Трафик Нюз.

„Той беше ангел на земята, имаше най-чистите и нежни душа и сърце. Ангелът отиде при ангелите“, споделя един от приятелите на Ангел.

Десетки близки и приятели на момчето изказаха дълбоката си тъга след загубата. Никой не може да назове конкретната причина момчето да вземе толкова радикален избор, въпреки че той е страдал дълго от депресивни състояния, съчетани с любовна мъка, предава изданието.

Почернените родители на момчето призоваха всички млади хора да споделят и да знаят, че няма нерешими проблеми.

„Той избяга от този свят. Отиде си по много жесток начин. Моля всички млади хора да спрат с негативизма. Отправям апел разговаряйте, комуникирайте, споделяйте – крайните мерки не решават нищо, в този живот всичко се решава с диалог. За съжаление в това напрегнато ежедневие, често забравяме най-важното – на човек му трябва обич, малко надежда и подкрепа“, сподели баща му Стефан.

Смъртта на Ангел е огромна трагедия и за един от най-близките му приятели.

„С Ангел бяхме много близки, но това, което винаги ще помня са неговите думи към мен: Позволи ми аз да бъда твоят по-голям брат“, споделя Васил, който посочва, че приятелят му е бил с много нежна и ранима душа, изключително интелигентен и отдаден на хората около себе си.

В понеделник от 15 часа всички близки, приятели и роднини на Ангел ще могат да си вземат последно сбогом с него в гробищния парк на Рогошко шосе.

Източник: Petel

Твоят коментар

About Натали Славова

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook