Home » Здраве » Зофия е не-човек: Тежко болни показват епикризите си преди и след пълното оздравяване! (СНИМКИ + всичко за дарбата й)
Зофия е не-човек: Тежко болни показват епикризите си преди и след пълното оздравяване! (СНИМКИ + всичко за дарбата й)

Зофия е не-човек: Тежко болни показват епикризите си преди и след пълното оздравяване! (СНИМКИ + всичко за дарбата й)

Зофия Шчербак е една от най-добрите народни лечителки у нас!

“Зофия Шчербак не е човек, а чудо! Тя единствена успя да премахне аденома в хипофизната ми жлеза. А над десет години пиех хормонални таблетки и следях състоянието си с ЯМР. Е, резултат нямаше и аденомът не се поддаваше на лечението. Казаха ми, че цял живот ще бъда на тези хапчета и трябва да го приема”, разказва Цвети Григорова.

Тя изпраща и снимки от двете си епикризи, които доказват нейното излекуване след намесата на Зофия Шчербак. Едната ептикриза е от 12 май 2015 година, а втората само след месец по-късно – на 17 юни. И всичко това след курса на лечение при Зофия, пише сайтът lechiteli.bg.

Цвети разказва, че след няколко дни на лечение при лечителката проблемът й изчезнал. А тя самата успяла да зачене и да роди здраво и красиво момиченце. Снимките от резултатите са от ЯМР, а тя ги определя като чудо – нищо друго не можела да каже.

Зофия Шчербак е от полски произход, но живее и лекува у нас. Кабинетът й се намира в столицата, в квартал “Лозенец”. Лечителката помага успешно и води до пълно излекуване заболявания като безплодие, тумори, автоимунни проблеми, дископатия, дистрофия, болести на опорно-двигателния апарат и други.

За разлика от много лечители, надарени с дарбата да помагат, Шчербак признава, че не е изпадала в кома, нито е имала някакви травми. За което твърдят доста родни феномени.

“Признавам си, че имаше случай преди много години, в който бях в една кола и изведнъж тя започна да лети към пропаст. Шофьорът успя да скочи и да се спаси, но аз не можех. Не можех да мръдна и започнах силно да се моля.

Ако искате ми вярвайте, но колата направи завой и спря. Извън всякакви закони на физиката и инерцията. Не знам какво стана, не знам какво беше това, но оцелях”, разказва Зофия Шчербак.

Тя е убедена и не спира да повтаря, че няма нелечими болести. Според нея има нелечими хора, които с липсата си на вяра и чернилката в душата си, сами се поболяват. И си пречат на лечението. А единственото, което трябва да направят, е да й се доверят. И да вярват в себе си и в Бог.

Ето я Цвети, която показа феноменалните си резултати от лечението при Зофия

Източник: Горещо

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.