Home » Зодии » Зодиите, които през СЕПТЕМВРИ ще затънат в пари!
Зодиите, които през СЕПТЕМВРИ ще затънат в пари!

Зодиите, които през СЕПТЕМВРИ ще затънат в пари!

Във финансово отношение, за всички знаци на зодиака, септември ще бъде по-успешен от август. Въпреки това, в началото на есента е необходимо да се преодолее меланхолията и активно да се включите в работата. Хороскопът за септември 2019 г. не обещава много катаклизми и онези знаци, които ще продължат бизнеса, започнат през август, ще се почувстват още по-уверени.

Овен

Овенът през септември го очаква успех в паричните въпроси. Това е подходящ момент за пазаруване и откриване на депозити. Периодът е подходящ за изпълнение на дългосрочни планове. Особената активност в делата ще даде плод до средата на месеца. Овенът ще почувства подкрепата на шефове, партньори и колеги.

През втората половина на месеца ще дойде време за изплащане на задължения, ако има такива, до този момент си струва да се подготвите предварително и да спестите част от парите.

Телец

През септември финансовото положение на Телец ще бъде много нестабилно

През септември Телецът не трябва да започва нови неща – по-добре е да завършите старите. Възможно е да има проблеми с документите. Сътрудничеството с бизнес партньори е малко вероятно да бъде продуктивно. Този месец трябва да изплатите дълговете си и да затворите кредитите, ако е възможно.

Струва си да изчакате този неблагоприятен период и да се опитате да спестите пари, не е нужно да се поддавате на минутното желание да купите нещо, дори ако наистина искате.

Близнаци

През септември Близнаците могат да разчитат на финансовата подкрепа на роднините

В началото на есента Близнаците трябва да положат всички усилия за поддържане на статут и бизнес контакти. Не бива да се очакват подобрения във финансовото състояние, а напротив, могат да възникнат непредвидени разходи. Бизнесмените трябва да вземат предвид всички рискове през този период, в противен случай загубите не могат да бъдат избегнати.

Независимо от това, Близнаци могат да започнат или развият собствен бизнес, да инвестират в предприятия на трети страни или да вземат заем. Всички инвестиции ще се изплатят, ако са предшествани от компетентно изчисление.

Рак

Ситуацията във финансовия сектор за Раците бавно, но сигурно ще се подобри

През септември Раците ще трябва да се откажат от всичките си усилия за коригиране на стари грешки. Време е да прекратите отношенията с ненадеждни партньори. Ще има неочаквани затруднения с документите.

Този месец Раците не трябва да чакат подаръци на съдбата – няма да ги има.

Началото на есента е подходящо за продължаване на образованието. Втората половина на месеца е по-успешна – по-добре е да отложите важни въпроси до 15-30 септември.

Лъв

Лъвовете, които имат доходи само от основната си работа, ще бъдат възнаградени за работата си с добри бонуси и евентуално увеличение.

С работа за Лъвовете през септември всичко ще върви добре. Бизнес пътуванията ще бъдат успешни. Представителите на знака ще почувстват подкрепата на колегите си.

Началото на есента е добър период за укрепване на позициите. Може да има предложения за нова работа, но не трябва да бързате да се съгласите – септември не е подходящ за промени в кариерата.

Дева

В началото на есента на Девата ще бъдат осигурени всички условия за стартиране на бизнес

Ако по-рано Девата не можеше да оживи идеите, септември е време за трансформация и реформи. Успехът на по-нататъшния бизнес ще зависи от командировка и делата в началото на есента. Начинаещите предприемачи ще усетят, че са готови за нов кръг от кариерата.

Благоразумните Деви ще имат възможност да вложат част от парите, по-късно те могат да бъдат изразходвани за подобряване на домовете им.

Везни

През септември само командировки или делови пътувания могат да подобрят финансовото състояние на Везни.

За Везни есента ще започне с конфликти и прекъсвания на работния график. Поради прекъсване, понижението в длъжност не се изключва. Самонаетите представители на знака ще имат проблеми с клиентите. Възможността за странична работа ще се появи едва в края на месеца.

Възможно е някой да поиска на Везните пари. По-добре е да откажете под правдоподобен предлог, дългът няма да бъде погасен, а нестабилното финансово положение ще бъде още по-разклатено.

Скорпион

Без допълнителни приходи за Скорпионите през септември

Поради нестабилността и неразбирането, Скорпионите ще имат желание да скъсат бизнес връзките. Струва си търпението да се измъкнете от конфликта без загуба. По-добре е да започнете нови проекти не по-рано от 20 септември.

Практическите представители на този знак ще започнат да спестяват, което ще бъде много полезно за тях в бъдеще.

Стрелец

За сериозни и скъпи покупки Стрелец през септември е по-добре да не разхищавате

Пламеността за работата на Стрелец ще бъде възнаградена, заслугите ще бъдат забелязани от шефовете и колегите. Във финансово отношение всичко ще върви добре, но от 15 септември ще трябва да работите още по-усилено.

От една страна, доходите на Стрелец ще бъдат големи и ще им се струва, че могат да започнат да харчат. Но от друга страна ще се появят неочаквани разходи, искания за погасяване на дългове. Затова Стрелец трябва спокойно да изчака този период.

Козирог

През септември звездите препоръчват Козирогът стриктно да следи бюджета за есента

Козирозите не трябва да се разчитат напълно на бизнес партньорите или колегите – те могат да се провалят в началото на есента. Въпреки изпълнението, финансовото положение няма да се подобри, но няма да се влоши.

През този месец Козирозите не трябва да искат или дават заеми. По-добре е да не харчите прекалено много.

Водолей

Звездите препоръчват Водолеят да се заеме сериозно с финанси

В средата на септември Водолеят не трябва да изготвя документи. Важните сделки трябва да бъдат отложени до октомври. През втората половина на месеца капиталът ще се увеличи поради увеличените парични потоци.

През този период ще бъде полезно да помислите за собствения си бизнес и ако вече имате собствен бизнес, тогава започнете да го разширявате. Парите, изразходвани за купони с приятели и за обекта на въздишките ви, ще бъдат абсолютно безполезни, така че ако Водолеят иска да даде на някого скъп подарък, трябва да помислите дали е необходимо.

Риба

Финансовото положение на Риби през септември ще бъде стабилно

По-добре е Рибите през септември да спестят силите си за един от най-важните проекти. Възможно е в името на кариера да се наложи да жертвате лични планове. Основни промени в работата обаче не се очакват.

Успехът им в бъдеще ще зависи от активността им, ако е по-добре да отделите първата половина на месеца за работа и бизнес, то през втората половина можете да помислите за заслужена почивка.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.