Home » България » Зловещи подробности за смъртта на палаткаджията Иван: За последно се е свързал с баща си по телефона, казал му, че се чувства застрашен
смъртта на палаткаджията Иван

Зловещи подробности за смъртта на палаткаджията Иван: За последно се е свързал с баща си по телефона, казал му, че се чувства застрашен

Тяло на мъж беше намерено вчера близо до военното поделение край варненското село Любен Каравелово, където преди седмица изчезна 28-годишният Иван Йорданов. От полицията потвърдиха информацията, но все още не съобщават дали това е издирваният мъж, научи 365novini.

Жител на варненското село Любен Каравелово е попаднал на трупа и е открил прилики с издирвания Иван Йорданов. Няма данни за насилие. Все още се изясняват причините за смъртта на младия мъж, пояснява БНТ.

Сигналът за изчезването на Иван Йорданов беше подаден на 25 август от негови близки. Той е бил на територията на това военно поделение.

Първоначално в издирването беше използвано следово куче, но без никакъв резултат.

По-късно в претърсването на гората се включиха представители на полицията, на горското, на ловните дружини, много доброволци, а също така и на военна полиция, тъй като мястото, където последно е забелязан Иван Йорданов, се намира на територията на бивше военно поделение.

Говори се, че последно той е бил тук на палатка с двама свои приятели на парти, организирано в социалните мрежи, на което са присъствали над 100 човека.

От това място той за последно се е свързал с баща си по телефона, казал му, че се чувства застрашен, изпратил му е GPS координати на мястото.

Оттук неговите следи се губят. Полицията в момента води разследване за причините за смъртта на младия мъж, който е намерен в гористата местност до варненското село Любен Каравелово.

Блиц

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.