Home » Горещо » Златка на снимки е 2 пъти по-слаба от действителното! Ето как иглежда всъщност без Фотошопа (Снимки)
Златка на снимки е 2 пъти по-слаба от действителното! Ето как иглежда всъщност без Фотошопа (Снимки)

Златка на снимки е 2 пъти по-слаба от действителното! Ето как иглежда всъщност без Фотошопа (Снимки)

Всички знаем за прословутата мания на родните звезди към Фотошопа. Всички прибягват до него, някои по-откровено, други – по-пестеливо.

Но една от най-обсъжданите знаменитости с истинска мания по коригиращата програма безспорно е Златка Райкова . Бъдещата майка вместо да се харесва, тъй като се намира в най-хубавия си период, явно се срамува от себе си, след като съвсем естествено качи малко повечко килца по време на бременността си.

„Бяхме казали, че няма да публикуваме снимки на Златка … но… за нас това не е нормално“, написаха админите на Инстаграм страницата therealsfw2, която не спира да отваря очите на феновете за това какво реално представляват отвътре и как в действителност изглеждат отвън родните ВИП персони.

Златка Райкова

Те редовно и с основание осмиват половинката на Райкова – Благо Георгиев, но за нея се бяха зарекли да не пишат и коментират нищо, тъй като е бременна и искат да й пощадят психиката.

Уговорката не бе спазена, тъй като Златка премина всякакви граници и сама се изложи. Тя не просто стана за смях, а предизвика огромното съжаление на хората с това, че непрекъснато се вталява до неузнаваемост с Фотошоп, когато би трябвало да се радва на най-ползотворно качените излишни килограми в живота си.

Златка с Фотошоп

На една от малкото светски прояви на Райкова лъсна цялата истина, а именно, че моделката съвсем не едрее само на корем, а е заформила малко бузи и повече кълки. За пред аудиторията й в Инстаграм това разбира се е прикрито зад стабилна обработка с програмка за редактиране на снимки.

Златка бременна

Да, но фотосите в страницата на известна фотографска агенция, заснела мероприятието, не са пипнати, благодарение на което измамата на Златка излезе наяве.

Златка и Благо

HotArena искрено съветва всички български ВИП персони, които избират да са слаби, но само на кадрите си в Интернет, да си стоят единствено вкъщи…

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.