Водещите новини
Home » България » Жоро Игнатов: Откриха ми антитела срещу „страшния“ Covid, без да знам, че съм го лепнал! Локдаунът е глупост!
Жоро Игнатов: Откриха ми антитела срещу „страшния“ Covid

Жоро Игнатов: Откриха ми антитела срещу „страшния“ Covid, без да знам, че съм го лепнал! Локдаунът е глупост!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Жоро Игнатов направи на пух и прах апокалиптичните брътвежи на НОЩ за Covid-19 и локдауна!

Адвокатът и редактор на „Съдебен спор“ Жоро Игнатов разби на пух и прах брътвежите на НОЩ за задължителния локдаун и ужаса, който се всява денонощно за Covid-19. Оказа се, че самият той се е заразил с коронавируса, изкарал го е и към днешна дата има доказано изградени антитела. Това е установено съвсем случайно от лабораторно изследване, което си направил.

Жоро Игнатов е меко казано озадачен и потресен от факта като признава, че никога не е разбрал, че е пипнал вируса. Нямал никакви симптоми, нямал е дори и хрема. От началото на пандемията до настоящия момент се чувствал здрав като бик и работел ежедневно.

„Всички, които ме познават, знаят, че съм отговорен и сериозен човек. Спазвал съм стриктно мерките, наложени от държавата, никога не съм оставал без дезинфектант или маска, но ето, че ме е хванало.

Кога, как, от кого съм се заразил, това никой не може да каже, защото пак повтарям – нямал съм и един дори лек симптом. Именно това е причината да се чувствам разколебан в ефективността на мерките и особено на локдауна“, казва Жоро Игнатов.

Той е убеден, че това в никакъв случай не е начинът за предпазване и справяне с пандемията. И самият той е идеалният пример за това.

Игнатов смята, че локдаунът не е решение в държава, в която хората от редица браншове вече умират от глад, а държавата не прави нищо, за да ги подкрепи и да облекчи положението им. Настоящите протести на ресторантьорите са ясният знак за това.

Колкото до ваксината, колегата на водещата Нана Гладуиш е категоричен – няма да се ваксинира! И не, защото е антиваксър, а защото в тези ваксини няма нищо сигурно и гарантиращо елементарната човешка безопасност и оцеляване.

„През лятото се реимунизирах срещу дифтерия и тетанус. Пак казвам, не съм антиваксър. Но не съм и глупак, който би подложил себе си и близките си на експерименти“, твърд е Жоро Игнатов.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.