Водещите новини
Home » Живот » Жертва на аборт оцеля за ужас на баба си, а 30 години по-късно се завърна
Жертва на аборт оцеля за ужас на баба си а 30 години по-късно се завърна

Жертва на аборт оцеля за ужас на баба си, а 30 години по-късно се завърна

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Жителка на американския град Канзас Сити неочаквано разбра, че е оцеляла жертва на аборт и намери биологичната си майка 30 години след раждането си, пише The Sun.

През 1970 г. 19-годишната Рут била в седмия месец на бременността си, когато майка й я накарала да направи аборт с помощта на физиологичен разтвор. Операцията обаче преминала неуспешно и плодът оцелял.

Разбирайки за неочаквания развой на събитията, майка й накарала лекарите да не казват на Рут, че бебето е живо и настояла да изхвърлят новороденото като медицински отпадък.

Една от медицинските сестри съжалила бебето и го настанила в отделението по интензивни грижи за новородени. Момиченцето оживяло и след два месеца било осиновено от Рон и Линда. Съпрузите, които вече имали една дъщеря на 4 годинки, нарекли бебето Мелиса.

Осиновителите осигурили на Миси щастливо детство и решили да не крият от нея, че не са й биологични родители. Мелиса не страдала от този факт. Тя смятала, че биологичната й майка е забременяла прекалено рано и е била много млада, за да се грижи за нея.

Когато Миси навършила 14 години, се скарала със сестра си, която в яда си й казала: „В крайна сметка, моите родители са ме искали”.

Линда побързала да успокои разстроеното момиче и му обяснила, че е жертва на неуспешен аборт.

Мелиса опитала да скрие огромната болка, която й причинила истината, но не успяла да се справи с емоциите си и започнала да пие. След известно време успяла да преодолее шока и когато навършила 19 години, решила да потърси биологичните си родители.

След като научила имената им, през 2007 г. опитала да се свърже с баща си. Оказало се, че той е починал. За сметка на това успяла да се сприятели с дядо си по бащина линия.

След това разбрала и как се казват родителите на истинската й майка. По-късно станало ясно, че тя не общува с тях.

Първоначално Мелиса решила, че няма какво повече да направи, но през 2013 г. с нея се свързала братовчедка на майка й. Тя й предложила помощта си и казала на Рут, която вече била на 62 години, че дъщеря й е оцеляла след аборта.

В продължение на три години майка и дъщеря си разменяли писма и картички, но Рут не намирала сили да се срещне с момиченцето си. През 2016 г. Миси й предложила да се видят и майка й се съгласила.

„Щом се видяхме, започнахме да се прегръщаме. Сега се виждаме непрекъснато. И двете живеем в Канзас Сити, а децата ми й казват „бабо””, споделя Миси.

„През последните няколко години установихме, че имаме много общо.

И двете сме страстни и ентусиазирани и се отдаваме напълно на всеки проект, с който се захванем. Освен това сме много състрадателни“, добавя 44-годишната жена.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.