Home » Горещо » Жената на Виктор Николаев проговори
Жената на Виктор Николаев проговори

Жената на Виктор Николаев проговори

Виктор Николаев избягва да коментира личния си живот. Единственото, което се знае за него, е, че от 15 години има връзка с колежката си от радиото Людмила Железова, от която има дъщеря Дара, научи 365novini.

Железова упорито страни от светските изяви на мъжа си и нито веднъж не е била негова дама по партита. Най-пресният пример е банкетът по случай 25-годишнината на Нова ТВ, където Виктор отново вдигаше наздравиците като ерген. В интервю за Националното радио обаче Людмила повдига завесата около себе си и признава някои неизвестни факти за личността си.

В БНР е още от 1997 година, а преди това се е изявявала в сферата на изкуството. Висшето й образование пък е специалност „История“. „1997 година се явих на един конкурс и от тогава работя само в радиото. Преди това работех в радиото и театъра. Всъщност аз попаднах в радиото докато работех в Театър 199“, споделя жената на Николаев.

В трудните години Людмила работела и като учител в 150-о ОУ „Цар Симеон“ в София. „Исках да науча децата да обичат историята“, признава тя, но не крие, че радиото е най-голямата й страст.

За пръв път посетила сградата на БНР в детските си години, когато пеела в детски хор в Бургас. „В БНТ записахме спектакъл и дойдохме в БНР. Като в един храм се почувствах и си помечтах на входа на радиото – боже, ако някога порасна, много искам да работя тук“, споделя радиоводещата, предават от Ретро.

Работата не й пречи да е любяща майка. Въпреки, че с Виктор имат 12 години разлика в нейна полза, били на едно мнение за възпитанието на Дара.

Хотарена

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.