Home » Свят » Жена от САЩ се върна от оня свят и разказа какво е видяла
Жена от САЩ се върна от оня свят и разказа какво е видяла

Жена от САЩ се върна от оня свят и разказа какво е видяла

Смъртта е естественото продължение на живота ни и всички ние ще я изпитаме лично.

Това, което плаши хората е, че никой не може да даде точно обяснение какво точно се случва с нас след като настъпи тя. По тази причина всеки разказ на човек, който е бил технически мъртъв, но се е върнал към живота е много интересен за останалите хора. Днес от 365 Новини ще ви представим невероятната история на една американка, която се върна от „оня свят“ и разкри какво точно е видяла.

Учените се отнасят скептично към разказите на хора, преживели клиническа смърт, които твърдят, че са се завърнали от „оня свят“, предават от blitz.bg. Думите им не могат да бъдат потвърдени, от друга страна е известно, че халюцинациите преди смъртта са нормално и обяснимо явление. Миналата зима американката от щата Финикс Тина Хайнс получава сърдечен пристъп.

Сърцето й просто престава да бие.

Съпругът опитва да проведе реанимация до идването на лекарите, но опитите, както и следващите манипулации на медиците от Спешна помощ, не водят до резултат. Накрая, след цели 27 минути, те все пак успяват да накарат сърцето на Тина да бие, това става едва, след като тя е преведена в специализирана клиника, пише The Mirror.

В момента, в който тя идва на селеси, моли да хартия и писалка, тъй като била поставена на апаратно дишане и не можела да говори. Тя написва само три думи: „Това е истина“! По-късно жената разказва, че видяла черна врата, около която се виждала топла светлина и фигура, приличаща на самия Исус. Независимо, че всички твърдели, че е халюцинирала, Тина и до ден днешен е убедена, че е видяла как изглежда задгробния живот.

Специалистите са склонни да обясняват подобни явления с липсата на достатъчно кислород, рязкото падане на нивото на глюкозата и други фактори, свързани с кръвообращението. Но предсмъртни преживявания могат да възникнат и без спиране на сърцето. Изследванията са показали, че с тях могат да се сблъскат хора, оказали се в много опасни ситуации. Подобни видения се получават и при тежка депресия.

Източник: bgnovinitee

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.