Home » Топ новини » Жана Бергендорф пред Мон Дьо: Аз съм българската Ейми Уайнхаус!
Жана Бергендорф пред Мон Дьо: Аз съм българската Ейми Уайнхаус!

Жана Бергендорф пред Мон Дьо: Аз съм българската Ейми Уайнхаус!

При представянето си при Мариян Станков – Мон Дьо певицата никак не се подвоуми да се изкара важна. И макар клипчето да е само прелюдия към окончателното ѝ избухване, дори и тук тя не пропусна да втрещи с… вяра в себе си.

По думите на самата Жана Бергендорф пред зрителите се кипри не кой да е, а българската Ейми Уайнхаус. Бомбастичното ѝ сравнение буквално ококори аудиторията и ако не друго, поне очаквахме малко смирение.

Според знойната поппевица тя е единствената от този ранг в България и на практика никога няма да умре, защото е явно нещо повече от икона.

Така червенокосото изкушение, което уж отсвири наркотиците, прави заявка за ударно завръщане на сцената.

След като се скри за повече от две години от общественото внимание, Жана Бергендорф явно е намерила начин отново да привлече прожекторите към себе си. Прави впечатление обаче, че днес тя няма нищо общо с финото младо момиче, което някога взриви класациите с първите си парчета.

Днешната Бергендорф е значително напълняла и това особено личи и в лицето ѝ. Дали въпросното отказване на дрогата е довело до подобна ситуация, засега никой не смее да коментира. Така или иначе ошишкването не е повод да не го раздаваш звезда, нали?

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.