Home » Здраве » За това растение казват, че убива рак с метастази. Най-важното – буквално го тъпчем с крака!
За това растение казват че убива рак с метастази. Най-важното – буквално го тъпчем с крака!

За това растение казват, че убива рак с метастази. Най-важното – буквално го тъпчем с крака!

В съвременното забързано ежедневие болестите, за съжаление, буквално чукат на вратата ни.

И все пак, колкото и напреднала да е медицината, чудесата на природата не престават да ни учудват: може ли една обикновена трева, буквално пълзяща под краката ни, да крие невероятни лечебни свойства ?

Не е тайна, че раковите заболявания са същински бич на 21 век, отнасяйки човешки животи с нарастваща скорост.

червен конец

Учените от цял ​​свят работят върху медицинско решение на този проблем, като измислят нови лекарства за лечение на рака и прилагат различни техники за лечение на тази сериозна болест.

За съжаление, реалността рядко успява да зарадва онколозите с положителни резултати, въпреки че, разбира се, има и успехи. За един от тях може спокойно да се обяви откритието на тази година, което наистина предизвика сензация в средите медицината.

Онколозите и биоинженерите единодушно провъзгласиха за чудотворна една обикновена едногодишна трева-плевел, обикновено наричана “дървеничав бурен„, за относителна прилика с дръвче и “майка на всички билки“ заради целебната си сила. Става въпрос за пелина.

Едногодишен пелин срещу рака

пелин срещу ракаЕдногодишният пелин, или Artemisia Annua, е тревисто растение, което за краткия си живот може да даде десетки години здраве на хората.

Проучванията показват, че някои вещества от тази билка са в състояние да контролират репродуктивния растеж на раковите клетки в човешкото тяло и в същото време да унищожат до 98% от тези образувания. Растителните вещества действат изключително избирателно в човешкото тяло, без да засягат здравите клетки и без да се засяга естественият имунитет на човек.

Второто откритие бе фактът, че избиването на злокачествени клетки не отнема много време, само 16 часа са достатъчни!

Експериментите показват, че само за един месец, дори при тежки стадии на рак, приемането на активните вещества на пелина (артемизинин и неговите полусинтетични производни) е помогнало да се намали броят на раковите клетки в човешкото тяло с 28%.

ракови клетки

Веществата на растението влизат в раковата клетка и като скрита бомба в последствие разкъсват враждебната клетка на малки частици, неспособни да се регенерират, като по този начин я разрушават без остатък. Подобен подход към лечението може да предотврати евентуален рецидив във възможно най-кратки срокове!

Експериментите с плъхове допълват картината на изследванията и показват, че приемането на пелин заедно с желязо води до пълното изкореняване на рака, без да се уврежда здравето на животните.

Но си струва да си припомним:  при използването на пелин дозировката е изключително важна, тъй като това растение е отровно.

лечение на рак с пелин

Освен това трябва да се отбележи, че при наблюдаването на пациентите учените отбелязват, че лошото хранене, недостатъчният прием на вода, заседналият начин на живот и негативното отношение също имат отрицателен ефект върху здравето.

Така че, за благополучие и ефективно лечение е необходимо не само да промените радикално начина си на живот, но и да работите усърдно върху вашия мироглед.

лечение на рак

Навременната и надеждна информация – успехът на оцеляването в съвременния свят. Грижете се за себе си и за вашето здраве!

Не забравяйте да споделите тази новина с близките си.

Източник: Bilkabg.com

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.