Водещите новини
Home » Топ новини » За политиците може, за нас не! Деница Сачева купонясва до зори напук на мерките
За политиците може за нас не! Деница Сачева купонясва до зори напук на мерките

За политиците може, за нас не! Деница Сачева купонясва до зори напук на мерките

В събота, 23 януари, 2021 г., вечерта, министърът на труда и социалната политика Деница Сачева, се е вихрила до зори на як купон в ресторант „Родопско ханче“, разкриха очевидци пред 365 Новини.

СПА хотел „Родопско Ханче“ се намира в пазарджишкото село Варвара и разполага с 12 стаи, ресторант и механа.

Там на закрит купон съученичка на Деница Сачева на име Силвана е празнувала рождения си ден, на който министър Сачева е била специален гост заедно с майка си и детето си. На среднощното селско джамбуре насред пандемия Деница Сачева е пристигнала със служебната си кола, като на следващия ден – неделя, пак служебния автомобил е дошъл да я прибере.

Според източника ни, Сачева предупредила организаторите на незаконното събиране да не се снима, а на място в кръчмата самата тя наблегнала на ракията.

От заведението до зори ехтяла турбо чалга, а персонала и гостите вкупом не спазили нито една от прословутите „мерки“ за борба с пандемията на щаба НОЩ и правителството, към което принадлежи и въпросната Сачева.

СПА ХОТЕЛ „РОДОПСКО ХАНЧЕ“

СПА ХОТЕЛ „РОДОПСКО ХАНЧЕ“Източникът ни издаде и че Деница Сачева е запазила 8 стаи за предстоящия уикенд (30-31 януариq 2021 г.) пак в същото заведение към хотел „Родопско ханче“.

Но тези по-разхлабени мерки са само за министри. А населението да си знае: Ковид е опасен, пандемия има, заведенията са затворени, а събиранията са забранени! Нали, Боко Чекмеджански?!

Източник: Skandalno.net

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.