Home » Горещо » Юлиян Вергов се събра с жена си
Юлиян Вергов

Юлиян Вергов се събра с жена си

Край на мокрите сънища на родните девойки. Актьорът Юлиян Вергов се събра с жена си Ирина Ялъмова, научи 365novini.

Звездата от „Откраднат живот” и половинката му бяха на екскурзия в Севиля и дори се щракнаха докато пият вино на тротоара. Двойката няма брак, но бяха заедно години наред и дори имат обща дъщеря—Алина.

И въпреки че от доста време са разделени, по всичко изглежда, че са на път да възродят старата любов помежду си.

Това става ясно от профила на Владо Пенев в социалните мрежи. Екранният професор Цонев е на ваканция заедно с колеги от „Откраднат живот” и очевидно добре си прекарват. Компания му правят още Теодора Духовникова, Евтим Милошев и съпругата му Христина, Марта Вачкова и куп други актьори.

Юлиян Вергов

Цялата дружина доста се забавлява на пътуването, но на всички е любопитна конфигурацията, в която спят всенародните любимци, пише „България днес”.

„От известно време Вергов е с Ирина, тъй като тя в момента няма сериозно гадже. Раздели се с последното си”, шушукат запознати. Юлиян също имаше жена до себе си, но я пазеше в тайна, а с Ирина го свързва и дъщеря им Алина.

Бившата асистентка от шоуто „Невада” тотално е сменила амплоато си. Днес тя се занимава с дигитални стратегии и е част от екипа на една от най-добрите рекламни агенции у нас.

„Вергов и Ирина нямат официален брак. Но това не им пречи да се вземат. Ще бъде яко, няма да са първата двойка, която отново ще се свърже под един покрив”, разкриват техни приятели.

В момента Ирина и Алина живеят на столичната „Раковски” и явно не е далеч момента, когато Вергов също ще се присъедини към тях.

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.