Home » Горещо » Юлиан Вергов вече не е мъж №1 за единствената си дъщеря Алена: Ревнивият баща взел страха на зетя още при първата среща
Юлиан Вергов взел страха на зетя

Юлиан Вергов вече не е мъж №1 за единствената си дъщеря Алена: Ревнивият баща взел страха на зетя още при първата среща

От малко повече от месец Юлиан Вергов вече не е мъж №1 за единствената си дъщеря Алена. Наследничката на актьора призна, че е щастливо влюбена и показа избраника си пред последователите си в социалните мрежи, научи 365novini.

Любовната ѝ връзка не била тайна нито за майка ѝ Ирина, нито за баща ѝ Юлиан. Екранният доц. Банков от „Откраднат живот“ обаче не реагирал чак толкова възторжено на новината, че вече има кандидат-зет. Вергов побързал веднага да проведе респектиращ разговор на четири очи с момчето, като му взел страха от първата среща.

Секссимволът на родния театър неведнъж е споделял, че дъщеря му е неговото слабо място и е способен на всичко в името на нейното щастие. През годините той си е изградил имидж на лошо момче с необуздан нрав и дори е стигал до физически разпри в някои ситуации.

Въпреки че с Алена имали по-скоро приятелски отношения, отколкото дете-родител, все пак Вергов ѝ давал насоки. Той никак не бил съгласен, че дъщеря му решила да тръгне по неговите стъпки и вече била твърдо убедена, че иска да прави актьорска кариера. Нейният дебют на екрана бе второстепенна роля в минал сезон на „Откраднат живот“, където обаче с баща ѝ нямаха общи сцени.

През това лято обаче Алена застанала рамо до рамо с татко си на снимачната площадка за новия български филм „Петя на моята Петя“, посветен на поетесата Петя Дубарова.

„Подкрепям я, но смятам, че не е за нея. Това е професия, за която е необходима жестока концентрация, а тя е разсеяна. Освен това дамите в тази професия са ощетени в сравнение с мъжете, които имат повече възможности, защото в световната драматургия има повече роли за мъже, отколкото за жени. Та значи подкрепям Алена, но и не я подкрепям.

Има какво още да се желае, но е добра. Не искам обаче да си мисли, че нещата се получават просто така… Ако това, което трябва да изиграе в този филм, трябваше да го изиграе на сцената, в театъра, щеше да ѝ е много, много по-трудно“, сподели наскоро актьорът. Той добавя, че не би ходатайствал за щерка си при бъдещото ѝ кандидатстване в НАТФИЗ. Самият той не е завършил академията, а актьорство в театрален колеж „Любен Гройс“.

Източник: Ретро

Твоят коментар

About Натали Славова

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook
error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!