Водещите новини
Home » Горещо » Юлиан Вергов вече не е мъж №1 за единствената си дъщеря Алена: Ревнивият баща взел страха на зетя още при първата среща
Юлиан Вергов взел страха на зетя

Юлиан Вергов вече не е мъж №1 за единствената си дъщеря Алена: Ревнивият баща взел страха на зетя още при първата среща

От малко повече от месец Юлиан Вергов вече не е мъж №1 за единствената си дъщеря Алена. Наследничката на актьора призна, че е щастливо влюбена и показа избраника си пред последователите си в социалните мрежи, научи 365novini.

Любовната ѝ връзка не била тайна нито за майка ѝ Ирина, нито за баща ѝ Юлиан. Екранният доц. Банков от „Откраднат живот“ обаче не реагирал чак толкова възторжено на новината, че вече има кандидат-зет. Вергов побързал веднага да проведе респектиращ разговор на четири очи с момчето, като му взел страха от първата среща.

Секссимволът на родния театър неведнъж е споделял, че дъщеря му е неговото слабо място и е способен на всичко в името на нейното щастие. През годините той си е изградил имидж на лошо момче с необуздан нрав и дори е стигал до физически разпри в някои ситуации.

Въпреки че с Алена имали по-скоро приятелски отношения, отколкото дете-родител, все пак Вергов ѝ давал насоки. Той никак не бил съгласен, че дъщеря му решила да тръгне по неговите стъпки и вече била твърдо убедена, че иска да прави актьорска кариера. Нейният дебют на екрана бе второстепенна роля в минал сезон на „Откраднат живот“, където обаче с баща ѝ нямаха общи сцени.

През това лято обаче Алена застанала рамо до рамо с татко си на снимачната площадка за новия български филм „Петя на моята Петя“, посветен на поетесата Петя Дубарова.

„Подкрепям я, но смятам, че не е за нея. Това е професия, за която е необходима жестока концентрация, а тя е разсеяна. Освен това дамите в тази професия са ощетени в сравнение с мъжете, които имат повече възможности, защото в световната драматургия има повече роли за мъже, отколкото за жени. Та значи подкрепям Алена, но и не я подкрепям.

Има какво още да се желае, но е добра. Не искам обаче да си мисли, че нещата се получават просто така… Ако това, което трябва да изиграе в този филм, трябваше да го изиграе на сцената, в театъра, щеше да ѝ е много, много по-трудно“, сподели наскоро актьорът. Той добавя, че не би ходатайствал за щерка си при бъдещото ѝ кандидатстване в НАТФИЗ. Самият той не е завършил академията, а актьорство в театрален колеж „Любен Гройс“.

Източник: Ретро

Твоят коментар
Твоята оценка
Твоята оценка
Общо гласували

About Елена Монева

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!