Водещите новини
Home » Топ новини » Явор Дачков: Слави Трифонов преповтаря образа на Борисов от преди години
Явор Дачков: Слави Трифонов преповтаря образа на Борисов от преди години

Явор Дачков: Слави Трифонов преповтаря образа на Борисов от преди години

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

„Слави Трифонов влезе в политиката като в бизнес“

Партиите трябва да си направят ясна сметка, преди да задават въобще дневния ред на обществото. Защо се говори за ревизия и промени в Изборния кодекс? Мая Манолова ли ще свърши по-добра работа от Европейската сметна палата (ЕСП), че ще прави ревизия? ЕСП е показал 0 грешки при усвояването на евросредства. Това заяви политическият анализатор Георги Харизанов.

„Стига сте говорили приказки как ще сте опозиция, вие имате мнозинство! Захващайте се за работа!“, призова той новите формации в 45-ия парламент.

Харизанов очаква да види и реалните политически действия на политика Станислав Трифонов. Напомни, че политиката е пипкав и тегав занаят.

Според журналиста Явор Дачков Трифонов е „поставено лице за поръчки“. Разбъркването на картите и слабия резултат на БСП обаче са наредили „Има такъв народ“ на второ място. Това е поставило Трифонов в ступор и той все още не знае какво да прави.

„Оказа се, че трябва да води държавата, но не може да го направи“, коментира пред БНТ Дачков.

„Слави Трифонов влезе в политиката като в бизнес“, добави още той.

Явор Дачков каза, че Трифонов не е направил „един скеч срещу Доган и Пеевски“. „Има такъв народ“ пък била подчинена изцяло на председателя си. Извозването на депутатите с автобус е било унизително, според журналиста. На тях не им е разрешено и да правят коментари.

„Аз алтернативата не я виждам. Виждам Слави Трифонов, който преповтаря образа на Борисов от преди години“, каза още Явор Дачков.

Той не вижда алтернативата и в лицето на „хулиганския“ Николай Хаджигенов и „шизоидния“ Тошко Йорданов.

„В същото време обаче и Борисов не действа правилно“, допуска Дачков.

„Борисов прави грешки и вместо да покаже ГЕРБ в човешко лице, той изтипоса пак Караянчева за председател на НС, Атанасова за председател на ПГ на ГЕРБ и Даниел Митов за кандидат за премиер“, коментира журналистът.

Твоят коментар

About Натали Славова

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.