Home » Здраве » Ясновидката Станка Ангелова: С брашно и въглен се разбира кой ви мисли лошото
Ясновидката Станка Ангелова: С брашно и въглен се разбира кой ви мисли лошото

Ясновидката Станка Ангелова: С брашно и въглен се разбира кой ви мисли лошото

Станка Ангелова от Златица от близо 4 десетилетия се е наложила с дарбата си да предрича важни събития и обрати в живота на хората.

Търсели я за съвет и помощ преди демократичните промени, както и сега. Нямало политически лидери от някоя от партиите на власт, които да не са ходили на лични срещи при нея. Въпреки това Станка Ангелова предпочитала да не е в светлината на прожекторите.

Освен с ясновидство тя се занимава и с разваляне на магии, леене на куршум и восък. Ангелова разкрива и още два метода за премахване на чужди влияния в живота ни, които са чрез брашно и въглени.

„Има стари жени, които използват хвърляне на брашно или леене на въглени. Този метод също е ефикасен. При тези методи шепа брашно се хвърля на стената.

От фигурите, които се появяват, може да се разбере защо определен човек е получил стрес например и кой му е направил магия. При леенето на въглен в купа с вода се поставят въглени от жарава.

Трябва да се угасят 9 въглена. Всеки въглен, при всяко пускане реагира по някакъв начин“, казва Ангелова. Ако въгленът падне на дъното, значи мъж е урочасал пострадалия. Ако падне надясно – жена е, ако е наляво – неженена девойка, гласи неписаното правило на ритуала.

Източник: Ретро

Твоят коментар

About Натали Славова

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.