Home » Топ новини » Яна Филип: Г-н Борисов нагъл бяхте и такъв останахте
Яна Филип: Г-н Борисов нагъл бяхте и такъв останахте

Яна Филип: Г-н Борисов нагъл бяхте и такъв останахте

Г-н Борисов нагъл бяхте и такъв останахте. Аз не принадлежа към вашите измислени партии, аз съм член на народната партия-/тази която не в парламента/това е партия която не се бори за ВЛАСТ, това е партия която иска да живеем достойно.

Много бързо забрави пожарите,наводненията и др. природни бедствия, по време на твоето управление. Забрави как изби животните на фермерите които си изкарваха прехраната с тях. Не казваш, че пътищата за който не пропускаш да се ХВАЛИШ са построени с кирки и лопати от нашите дядовци и баби.

Не се самоизтъквай, защото природата и Бог ни наказват заради такива като вас-АЛЧНИ, БЕЗСКРУПОЛНИ, ЕГОИСТИЧНИ И САМОЛЮБИВИ.

Да, бих казала браво ако бяхте помислили за народа, за бъдещето на децата и внуците ни. Не търсете под вола теле, няма да намерите-освен ако не кажете че и това сте направили. Не си играйте с народа който много добре знае че с природата ИГРА НЕ БИВА.

Опомнете се. Не забравяйте че всичко се плаща тук на земята.

Построих означава да направиш 1 копка и поставиш последната цигла това е ПОСТРОИХ. Да, има неща, които ремонтирахте, но след това да ги поддържате не. Колко детски градини построихте, колко детски болници, колко училища? Колко навеса на спирки на гр. транспорт направихте.

Отговорът е НИКОЛКО. От пътищата окрадохте пари и то много, но за пенсионерите нищо, западащи села които преди са били процъфтяващи. Когато бях в чужбина и гледах клошарите казвах боже, тези хора ядат отпадъци. Върнах се и видях много повече клошари тук.

Това ли е вашето възраждане. Българина видя, че едно непартийно правителство извади кирливите ви ризи и ВИЕ ВСЯЧЕСКИ СЕ ОПИТВАТЕ ДА УНИЩОЖИТЕ ТАЗИ ВЯРА. Преди купувахте гласове с по 50-60 лв. сега с бараки, фургони, нагли сте.

Коментар: Яна Филип/фейсбук

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.