Home » Живот » Взе се за Бог: Ицо Хазарта разплаква фенове
Ицо Хазарта разплаква фенове

Взе се за Бог: Ицо Хазарта разплаква фенове

Ицо Хазарта едва смогва да откликне на всички участия, на които го канят това лято, научи 365novini. Причина за истерията около него е новият му първи солов албум „Неправилен рап“. Славата обаче явно не му понася и той взе да показва тежкия си нрав.

При последната му изява във Варна Хазарта отказал да раздава автографи и да си прави селфита с феновете.

„Яко го тресе звездоманията, буквално се измъква след концертите и обръща гръб на всички“, споделят присъствали и на други негови посещения в морската столица. Някои от по-малките му последователи са тотално разочаровани, защото плащат вход, мечтаейки да видят любимеца си отблизо. Накрая се разотиват разплакани и с неприятни впечатления от рап изпълнителя.

Той обаче изобщо не се трогвал, а на сцената редовно излизал с вкисната физиономия. „Явно не си струва да го гледаме на живо, идва да отбие номера и си тръгва веднага след това“, коментират още недоволни пред HotArena.

Голяма част от почитателите му се заричат вече да не стъпят в клуб, когато гост-изпълнител е той. Други го защитават и оправдават, обяснявайки, че Ицо открай време не си пада по такова внимание.

„Той не е типичният нарцис, който прави музика, за да фокусира погледите върху себе си. Трябва да го разберете – сега всички говорят за него“, гласят мненията им.

Каквито и да са причините, поведението му е крайно обидно и непростимо, възмущава се дежурната му публика.

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.