Водещите новини
Home » Живот » Внучката на Тато е истинска красавица, прочу се като бижутер в Италия
Внучката на Тато е истинска красавица прочу се като бижутер в Италия

Внучката на Тато е истинска красавица, прочу се като бижутер в Италия

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Креативността е в кръвта на жените от семейство Живкови. Това освен дизайнерката Евгения Живкова доказва и най-новото поприще на внучката на Тодор Живков – Елизабет.

Красавицата, която живее в Милано, е основала собствена бижутерийна компания и продава успешно ювелирните си творби, пише „България днес“.

Евгения Живкова

Медальони от 18-каратово злато и с ръчна изработка, като използва и екологични материали за направата на другата си страст – екологично изработени кафтани, рокли и блузи, с които промотира бижутата си.

Ръчно изработените от внучката на Тато медальони са често носещи късмет – с конска подкова или вариация на синьо око против уроки, както и представят зодиакални знаци. Елизабет, която е щастливо сгодена за италианец в Милано, сама позира с част от копринените кафтани и памучните блузи, тъй като сама е дефилирала по подиумите и е изучавала моден дизайн в компанията на гиганта „Аликзандър Маккуин“.

По образование дизайнер, дъщерята на Владимир Живков от втория му брак с Валя, вече реализира наученото в собствен онлайн магазин за бижута и екологична мода.

С приятелката си Фара от Лондон учредяват социален онлайн хъб за дискусии по екологични теми и интервюират силните на деня в екодебатите и форумите за опазване на околната среда онлайн, става ясно от социалните мрежи и профилите на красавицата.

Елизабет често подкрепя местната занаятчийска общност в Милано и използва ръчно изработени материали за бижутата си. Голяма част от нейната работа се занимава с изследване и прилагане на етично производство, като дава приоритет на използването на съобразени с околната среда материали, пише в биографията на Елизабет в социалната латформа за екодебати.

Целта на внучката на Тато е и да вмъкне социални елементи в дрехите и бижутата си, признава пък самата тя в профилите си.

Твоят коментар

About Натали Славова

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.