Home » Топ новини » Вижте в какъв палат живее фолк-дивата Ивана! С размерите на прогимназия е (Снимки)
Вижте в какъв палат живее фолк-дивата Ивана! С размерите на прогимназия е (Снимки)

Вижте в какъв палат живее фолк-дивата Ивана! С размерите на прогимназия е (Снимки)

Ивана живее в нещо толкова огромно, че феновете й го оприличиха на цяла прогимназия!

На абсолютна прогимназия по размери прилича палатът на певицата Ивана. Това стана ясно днес, когато самата звезда на Пайнер реши да разчупи за малко мистерията около себе си и лично да покаже снимки от своето „вкъщи“, както самата тя се изразява.

Още не е ясно къде се намира въпросният гигант, но със сигурност не е около столицата, разбра Скандални.

Както всички знаем, Ивана живее в Пловдив, така че мястото, на което отпуска душата си и разпуска, вероятно се намира по-близо до града на тепетата.

Ивана нарича „моето вкъщи“ сграда с размерите на прогимназия

От снимките прави впечатление не само огромната по размери страда, но и доволно просторният двор, който я заобикаля. Окосена зелена трева, много храсти, дървета и различни цветя дават на певицата онова чувство за мир и спокойствие, които са нужни на човек, за да избяга от суетата на големия град и от стреса.

По-любопитното обаче е с кого Ивана прекарва дните си в тази разкошотия. Определено това няма да е дъщеря й Теодора, която отдавна пое по своя път, живее в столицата и се развива.

За да узнаем това обаче, май ще е необходимо да почакаме, тъй като певицата не е склонна да отговаря на подобни въпроси, поне засега. Тя обаче обеща пред столична медия, че в скоро време не само ще разкаже повече за своята къща на мечтите, но дори ще отвори вратите й за камерите.

Любимата тераса на певицата, на която обича да пие сутрешното си кафе

Тогава тя щяла да покаже любимите си кътчета в палата, както и най-интересните вещи – събирани и донасяни от различни места по света. Дано само да си удържи на думата, но предстои да почакаме и да видим!

Ивана палат
Източник: zajenata.bg

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.