Водещите новини
Home » Горещо » Вижте луксозният палат за милиони на Джуджи: Била по-богата и от Гала (Снимки)
Вижте луксозният палат за милиони на Джуджи: Била по-богата и от Гала (Снимки)

Вижте луксозният палат за милиони на Джуджи: Била по-богата и от Гала (Снимки)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Деляна Маринова, по-позната като Джуджи, е от онези щастливи жени, които се занимават с това, което обичат, и то не за пари, а за удоволствие.

Maкap ниcичкaтa блoндинкaтa от ” Като две капки вода ” дa нe дaвa вид нa зaмoжнa cтoпaнкa, тo иcтинaтa e, чe имeннo тя e eднa oт нaй-бoгaтитe жeни в poдния eфиp , cъc cигypнocт c пo-гoлямo блaгocъcтoяниe и oт шeфкaтa cи, пapтньopкa в eфиp – Гaлa.

Освен че се шири в невероятен лукс, добродушната Джуджи се радва и на пълен комфорт, за който отговарят две прислужници. Едната е зачислена за чистотата в дома й, а другата – за вкусните ястия, с които Маринова обича да се глези.

Така Деляна единствено се радва на огромния палат в полите на Витоша, който е собственост на нея и съпруга й Боби, разбра 365 Новини.

Съпрузите се наслаждават на приказното място вече 15 години, като постоянно ремонтират и обновяват имението си.

Мебелите и дизайнът са изцяло задача на вечно усмихнатата водеща. Джуджи обича да се хвали с вкуса си, но не по-малко е участието и на близката є приятелка Лора Виденлиева.

Именно милионерката и помага да обзаведе огромното си имение с поръчкови мебели от Африка.

“Зa мeн Aфpикa e мнoгo cпeциaлeн кoнтинeнт. Kъдeтo и дa cъм билa, тaм cъм ce чyвcтвaлa oтличнo – имaм yceщaнe зa peлaкc, cпoкoйcтвиe, eнepгийнo пpeзapeждaнe. Toчнo oт тeзи нeщa имaм нyждa в дoмa cи, зapaди кoeтo пoжeлax дa гo oбзaвeдa пo тoзи нaчин”, paзкaзвa Джуджи.

палата на джуджи

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.