Home » Идеи » Винаги държа по 1 памперс в камерата, като разберете защо, обзалагам се, че и вие ще си сложите
Винаги държа по 1 памперс в камерата

Винаги държа по 1 памперс в камерата, като разберете защо, обзалагам се, че и вие ще си сложите

Нека сега ви открехнем нещо за памперсите, за което едва ли сте чували. Готино нещо всъщност – можете да го използвате не само по предназначение, но и по алтернативни и много полезни начини. 

От 365 Новини решихме да тестваме памперсите за еднократна употреба. И се родиха няколко интересни идеи!

Изданието ни както винаги предлага страхотни и нови решения. Оказа се, че можете да измислите много интересни неща. Така че нека да видим къде и как можете да залепите памперсите, за да се възползвате от тях не само по предназначение.

ПЕЛЕНИ ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА

Естественият въпрос: “Какви памперси да вземете?” – ще отговорим така: всякакъв вид става! Всички те са създадени с една цел – да абсорбират вода. Много вода. Как можете да се възползвате от това, особено ако навън е горещо? Точно така – замразяване. И така, какво следва?

Как да използвате памперси за еднократна употреба

Ледената пелена може да се постави в термо торбата. Да, има пакети с лед и други джаджи.  А памперсът винаги е под ръка. Чудесен вариант за запазване на храната свежа.

Ако не дай си Боже се ударите и на път да се появи синина, тогава същата пелена ще дойде пак на помощ. Може лесно да се фиксира върху синина, а също така е приятна на допир.

Абсолютно невероятен начин. Поставете памперса на дъното на саксията и след това напълнете. Така почвата ще остане влажна за дълго време, цветята могат да се поливат по-малко. В този случай използвайте памперса, без да замразявате

Не забравяйте да накиснете памперса с малко вода, преди да го замразите. Поставянето му напълно сух във фризера няма абсолютно никакъв смисъл. Не забравяйте да напишете в коментарите как използвате памперси за други цели.

Като цяло има много опции. Мнозина ще ни се смеят, казват, защо да използваме памперс, ако обикновената бутилка с лед е по- практична? И ще запази студа, а след това можете да пиете вода. И ако наистина искате компактност, тогава можете да използвате торбички от кетчуп или майонеза с капак. Те са по-малки и по-удобни.

Не ви призоваваме да използвате памперси за еднократна употреба по този начин. Ние просто показваме как иначе може да  бъдем изключително практични

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.