Водещите новини
Home » Свят » Виктор Орбан: Ще се боря с изродщината на Запада, докато съм жив! ЕС се превръща в чудовище!
Виктор Орбан: Ще се боря с изродщината на Запада докато съм жив!

Виктор Орбан: Ще се боря с изродщината на Запада, докато съм жив! ЕС се превръща в чудовище!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Премиерът Виктор Орбан заяви категорично, че никога няма да се поддаде на изнудване!

Унгарският премиер Виктор Орбан за пореден път смачка Запада като хлебарка, заявявайки, че докато е жив няма да се поддаде на изнудване от ЕС. Без значение, че Унгария е страна членка, както и член на НАТО.

„Това не ни прави роби и не ни задължава да влизаме в ролята на безмозъчните послушни овце. Не смятам да блея щастливо, когато виждам, че ЕС се превръща в чудовище, той се изроди. Аз обаче на изнудване и заплахи няма да се поддам“, отсече Виктор Орбан.

Думите му са предизвикани от непрестанните опити на Запада да наложи „новото нормално“ във всички сфери на живота – ако трябва и чрез „извиване на ръце“ и строги санкции за „непослушните“.

Виктор Орбан: Ще се боря с изродщината на Запада, докато съм жив!„На няколко пъти вече се опитаха да ни сплашат, че ЕС няма да отпуска финансиране на държавите, които отказват да подкрепят тази извратена ЛГБТ култура. Те чуват ли се изобщо?!

Значи, за да получим средства за борбата с пандемията, за икономиката и за всичко останало, трябва да „целуваме ръцете“ на обратните и онези, дето не знаят хора ли са, жаби ли са, мъже ли са, жени ли са. Е, няма да я бъде! Трябва да ме убият, за да го направя“, бесен е унгарският премиер.

Виктор Орбан е категоричен, че по начина, по който ЕС действа в момента, се превръща в близнак на някогашния СССР, срещу чиято политика толкова разпалено протестира, пише focus-news.net.

„Дори и в Съветския съюз обаче е нямало подобни мерки и мераци, противодействащи на природата и всичко човешко.

Много пъти съм писал и съм говорил по темата с Ангела Меркел. Всички отлично знаят позицията ми, от която няма да мръдна и на йота. Трябва да ме убият, за да ме спрат“, кълне се Орбан.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.