Home » Топ новини » Вежди Рашидов: Борисов има хиляди добродетели, не можем да си затваряме очите! А сега се бори и с биологичното оръжие К-19!
Вежди Рашидов: Борисов има хиляди добродетели

Вежди Рашидов: Борисов има хиляди добродетели, не можем да си затваряме очите! А сега се бори и с биологичното оръжие К-19!

Председателят на парламентарната комисия по култура и медии Вежди Рашидов е бесен на хората, които не спазват мерките и на тези, които все още не вярват в истинността на коронавируса, разбра 365 Новини.

„Трябва да осъзнаем, че има тежка болест и трябва да запазим хората. Пари за театри ще има. Пазар няма и за други сфери. Това е страшна ситуация. Всички трябва да носим маски, за да е пазим“, казва той по повод недоволните ресторантьори и хора от кино и театралната сфера.

„Някой в света изтърва това биологично оръжие. И ние трябва да свикнем с тази мисъл и да се приспособим“, категоричен е той.

„Ще ви кажа нещо, което не знаете. Моята жена работи в „Пирогов“ като кардиолог. От тази сутрин има 30 положителни теста на доктори и сестри. Трябваше да е почивка, но я извикаха по спешност на работа. Трябва да има глоба до дупка за всички, които не носят маски. Хубаво има протестиращи, които с цяло гърло викат „Оставка“ и си хвърлят плюнките, но трябва да ги задължат да носят маски, ако не – солидни глоби“, сподели по bTV Вежди Рашидов.

Той коментира и управлението на Бойко Борисов.

„Като грешка мога да посоча записа от дома му, което е недопустимо. Той там може да говори каквото си поиска, но не и да излиза такъв запис. Някой там е за трепане. Но той има хиляди добродетели и ние не можем да си затваряме очите.

С Борисов направихме много за българската култура. Той и Караянчева си простиха. Човек може да сбърка и неволно да обиди някого, но ако е мъжкар ще поиска прошка.

Нивото на Туск е по-високо, той анализира Борисов. Борисов достатъчно говори, но народът не иска да чува. Сега е ялово време, не ражда нищо полезно“, споделя той в национален ефир.

„Остарях и повече най-вероятно няма да съм в политиката. Ако има нужда Борисов от съвет ще му го дам. Но непоискани съвети няма да давам. Няма да съм активен. Искам да видя какво предлага улицата като послание. А то е хвърляне на яйца и павета.

Източник: Истината

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.