Home » Живот » Венета Райкова се събра с Тишо за празниците
Венета Райкова се събра с Тишо

Венета Райкова се събра с Тишо за празниците

Венета Райкова изпрати успешна година в професионален план, припомня 365novini.

Последната й книга отчете рекордни продажби, а предаването й „Папараци” е сред най-гледаните по Би Ти Ви. В личния й живот обаче така и не настъпиха промени, както й бе предсказал популярният астролог и духовен учител Гал Сасон. Блондинката така и не срещна нов мъж, който да я впечатли, а коледните празници изкара с бившия си съпруг Тихомир Георгиев.

Авторката на бестселъри се разведе с дългогодишния си партньор преди две години и заяви, че оставя любовния живот на заден план. Тя често споделяше с приятелите си в социалната мрежа, че предпочита да е сама, вместо да се събира с неподходящи за нея хора. С бившия й Тишо запазиха добри отношения в името на детето и с днешна дата са много близки приятели. Те често се събират на семейни празници и по други поводи, но твърдят, че интимните им отношения са приключили. „Мои близки дори се съмняват, че сме разведени – ние общуваме непрекъснато и останахме добри приятели, не само заради детето”, смее се Венета.

Покрай коледните празници родителите на 10-годишния Патрик посетиха популярен СПА хотел във Велинград и заедно посрещнаха Рождество Христово. Венета се похвали, че парата от питката се паднала на нея, затова се надявала и през 2020-та да й върви по вода.

Райкова продължава да твърди, че личният й живот е в застой. Очевидно Тишо също не е срещнал друга жена след развода, след като изкара Бъдни вечер в компанията на бившата си съпруга. Дали двамата са решили отново да си дадат шанс, тепърва ще разберем.

В началото на 2019 г. блондинката провела консултация с известния астролог Гал Сасон, който й предвещал, че ще срещне специален мъж, но това така и не се случи. „Очаквам през следващите месеци да се появи рицарят на бял кон! Не се шегувам! Днес Гал Сасон ми гледа на карти Таро и от всички възможни на мен се падна Рицарят! От опит знам колко е точен в прогнозите си Гал!”, зарадва се тогава Венета, а почитателите й пожелаха предсказанието да се сбъдне. Уви, водещата така и не се започна нова връзка, а успехите й са предимно в работен аспект.

Писателката няколко пъти е намеквала за мистериозен мъж, от когото черпи вдъхновение за книгите си, ала досега не е разкривала подробности за него. Споделяла е само първите букви от името му и казва, че не са се виждали отдавна. „Връщам се към 2002 г., когато се запознах с едно момче и се влюбихме. След няколко дни той ми предложи брак. Чувствата ни бяха много силни. Сетих за него и за голямото ни его, което прецака всичко. Поздрави за теб – Ст. И. – където и да си сега, макар че не сме се виждали от години”, написа преди време журналистката в социалната мрежа.

За самоличността на въпросния господин се появиха различни предположения, ала Райкова е категорична, че той не е известен в публичното пространство. Тя предполага, че някогашният й любим вече е семеен и поради тази причина не иска да споменава цялото му име. Неотдавна блондинката продължи темата, като сподели, че е достатъчно само да се сети за този мъж, за да се настрои на работна вълна и героите да оживеят по страниците на произведенията й, пише Уикенд.

„Наясно съм, че никога повече няма да се видим, но самата мисъл за него ме вкарва в състояние на пълна концентрация и ми помага да пиша с цялата емоция, на която съм способна, с цялата си душа и сърце. Мисля, че читателите ми го усещат и затова книгите ми са толкова вълнуващи”, разказва Венета.

Въпреки че понякога я връхлитали емоциите от далечното минало, тя определя Тихомир като „мъжа на живота си”, защото плод на връзката им е най-голямото й щастие – синът им Патрик. Водещата е категорична, че между нея и Георгиев не е имало трети човек – през всичките години заедно не са си изневерявали, но рутината убила брака им.

„Радвам се, че все още се уважаваме и детето не страдало от развода ни. Малкият прие ситуацията съвсем спокойно, удивително зряло. По празници винаги сме тримата заедно и това донякъде компенсира факта, че с баща му вече не живеем под един покрив”, обяснява писателката и тв водеща.

Хотарена

Твоят коментар

Твоята оценка
Твоята оценка
Общо гласували

About Елена Монева

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!