Home » Живот » Венета Райкова се събра с Тишо за празниците
Венета Райкова се събра с Тишо

Венета Райкова се събра с Тишо за празниците

Венета Райкова изпрати успешна година в професионален план, припомня 365novini.

Последната й книга отчете рекордни продажби, а предаването й „Папараци” е сред най-гледаните по Би Ти Ви. В личния й живот обаче така и не настъпиха промени, както й бе предсказал популярният астролог и духовен учител Гал Сасон. Блондинката така и не срещна нов мъж, който да я впечатли, а коледните празници изкара с бившия си съпруг Тихомир Георгиев.

Авторката на бестселъри се разведе с дългогодишния си партньор преди две години и заяви, че оставя любовния живот на заден план. Тя често споделяше с приятелите си в социалната мрежа, че предпочита да е сама, вместо да се събира с неподходящи за нея хора. С бившия й Тишо запазиха добри отношения в името на детето и с днешна дата са много близки приятели. Те често се събират на семейни празници и по други поводи, но твърдят, че интимните им отношения са приключили. „Мои близки дори се съмняват, че сме разведени – ние общуваме непрекъснато и останахме добри приятели, не само заради детето”, смее се Венета.

Покрай коледните празници родителите на 10-годишния Патрик посетиха популярен СПА хотел във Велинград и заедно посрещнаха Рождество Христово. Венета се похвали, че парата от питката се паднала на нея, затова се надявала и през 2020-та да й върви по вода.

Райкова продължава да твърди, че личният й живот е в застой. Очевидно Тишо също не е срещнал друга жена след развода, след като изкара Бъдни вечер в компанията на бившата си съпруга. Дали двамата са решили отново да си дадат шанс, тепърва ще разберем.

В началото на 2019 г. блондинката провела консултация с известния астролог Гал Сасон, който й предвещал, че ще срещне специален мъж, но това така и не се случи. „Очаквам през следващите месеци да се появи рицарят на бял кон! Не се шегувам! Днес Гал Сасон ми гледа на карти Таро и от всички възможни на мен се падна Рицарят! От опит знам колко е точен в прогнозите си Гал!”, зарадва се тогава Венета, а почитателите й пожелаха предсказанието да се сбъдне. Уви, водещата така и не се започна нова връзка, а успехите й са предимно в работен аспект.

Писателката няколко пъти е намеквала за мистериозен мъж, от когото черпи вдъхновение за книгите си, ала досега не е разкривала подробности за него. Споделяла е само първите букви от името му и казва, че не са се виждали отдавна. „Връщам се към 2002 г., когато се запознах с едно момче и се влюбихме. След няколко дни той ми предложи брак. Чувствата ни бяха много силни. Сетих за него и за голямото ни его, което прецака всичко. Поздрави за теб – Ст. И. – където и да си сега, макар че не сме се виждали от години”, написа преди време журналистката в социалната мрежа.

За самоличността на въпросния господин се появиха различни предположения, ала Райкова е категорична, че той не е известен в публичното пространство. Тя предполага, че някогашният й любим вече е семеен и поради тази причина не иска да споменава цялото му име. Неотдавна блондинката продължи темата, като сподели, че е достатъчно само да се сети за този мъж, за да се настрои на работна вълна и героите да оживеят по страниците на произведенията й, пише Уикенд.

„Наясно съм, че никога повече няма да се видим, но самата мисъл за него ме вкарва в състояние на пълна концентрация и ми помага да пиша с цялата емоция, на която съм способна, с цялата си душа и сърце. Мисля, че читателите ми го усещат и затова книгите ми са толкова вълнуващи”, разказва Венета.

Въпреки че понякога я връхлитали емоциите от далечното минало, тя определя Тихомир като „мъжа на живота си”, защото плод на връзката им е най-голямото й щастие – синът им Патрик. Водещата е категорична, че между нея и Георгиев не е имало трети човек – през всичките години заедно не са си изневерявали, но рутината убила брака им.

„Радвам се, че все още се уважаваме и детето не страдало от развода ни. Малкият прие ситуацията съвсем спокойно, удивително зряло. По празници винаги сме тримата заедно и това донякъде компенсира факта, че с баща му вече не живеем под един покрив”, обяснява писателката и тв водеща.

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.