Home » Здраве » Венета Райкова: Отслабнах със 7 кг. за 2 седмици и препоръчвам моя метод на всички! (РЕЦЕПТА)
Венета Райкова: Отслабнах със 7 кг. за 2 седмици и препоръчвам моя метод на всички! (РЕЦЕПТА)

Венета Райкова: Отслабнах със 7 кг. за 2 седмици и препоръчвам моя метод на всички! (РЕЦЕПТА)

Днешните жени често прибягват до различни методи за сваляне на килограми, но един от тях е особено ефективен. Това е консумацията на палмов сироп за отслабване, разбра ТРГ!

Една от най-известните ни журналистки може да се похвали с изящна фигура благодарение на специална напитка. Венета Райкова ползва от години палмов сироп за отслабване. Той стана хит главно от Анджелина Джоли, за която се твърди, че именно така е станала чак толкова слаба. Напитката обаче е прекалено силна, а Анджи е прекалила с употребата ѝ и затова от известно време дори страда от липса на достатъчно тегло пише Doctorbg.net.

Полученият палмов сироп за отслабване се приема на дози. Хубаво е да бъде на три пъти през деня и 30 мин. преди да се яде. Обикновено се приема 10 дни, но може и по-малко, както и повече. Не е добре обаче да се пие повече от 2 седмици, както и цялата процедура да се прилага над 2 пъти годишно.Смесвате 1, 5 л. вода (преварена) с палмов сироп (10 суп. л.), сок от лимон (10 суп. л.), лют червен пипер (5 щипки) или джинджифил. Напитката вече е готова за пиене.

Трябва да се отбележи обаче, че тези пропорции са за 50-килограмов човек. Това значи, че трябва да се увеличат при по-голямо тегло. Тоест за 100-килограмов ще са нужни 3 л. вода и съответно двойни съставки.

Венета Райкова е направила точно максимума и ефектът е бил мигновен. При Джоли обаче се е получил жесток ефект, понеже е прекалила с броя на дните.

Преди диетата е нужно пречистване на организма, което се прави с 1 пакет английска сол, разтворен в 300 мл. преварена вода. Чак 30 мин. след изпиването на тази напитка може да се започне процедурата по смъкване на килограми.

След като се приключи с приемането на въпросния палмов сироп за отслабване, се прибягва до захранващ режим. Той продължава колкото е продължила и диетата. В случая на Венета Райкова това е 2 седмици. По време на захранването се приема първоначално ориз, като 50 гр. се сваряват във вода от 500 мл. Това е за първия ден. След това вече могат да се пият зеленчукови сокове, фрешове, супи.

Препоръчително е обаче да се избягва солта като подправка, защото тя води до задържане на вода.

„От години водя битка с килограмите. Като телевизионно лице съм длъжна да изглеждам добре. Затова винаги когато напълнея, прибягвам до палмов сироп за отслабване. Последния път свалих 7 кг. за 2 седмици, което беше наистина невероятно. Препоръчвам го на всички.“ – споделя Венета Райкова.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.