Водещите новини
Home » Топ новини » Въпрос към министър Нежен Ботокс: Ако искаме да се ваксинираме, кога, как и къде? Айде, отговори сега, ЛЪЖЛЬО!
Въпрос към министър Нежен Ботокс: Ако искаме да се ваксинираме

Въпрос към министър Нежен Ботокс: Ако искаме да се ваксинираме, кога, как и къде? Айде, отговори сега, ЛЪЖЛЬО!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

„Добре! Агитират ни за ваксините, че и ботоксите-министри се правят на идиоти да ги дупчат публично. Ако кажа, че искам? Къде, как, кога? Това никой не го казва.„

Това написа във фейсбук профила си журналистката Зоя Деянова, видя 365 Новини. Днес здравният министър Костадин Ангелов, известен като министър Ботокс, се ваксинира показно пред натъпканите в малката амбулатория фоторепортери и оператори от столичните медии, за да покаже, че няма страшно.

Аз и цялото село, дето сме шепа народ, отмиращи индивиди в рискова група как да го направим? Има ли ваксини? Няма!

Тогава каква е тая реклама да предлагат Анджелина Джоли на всеки, който я е пожелал, без да могат дори да й надушат тутката виртуално, та какво остава на живо, възмущава се Деянова от неуместната кампания на правителството за ваксиниране срещу коронавирус. 365 Новини припомня, че в първата пратка вместо уговорените над 100 хиляди дози ваксина пристигнаха под 10 хиляди, които ще стигнат за една около 4000 души.

„Защо лъжат хората, че има ваксини за всички?

Няма! И гадно са си подготвили оправданието: „Ма, вие не искахте!“ Така ли? Не искаме да ядем крем карамел, който го няма… Жалко, че няма кой да организира пред Министерски съвет тълпи, които искат ваксини! Че да ви видя тогава, лъжльовци“, завършва поста си Зоя Деянова.

Източник: Народ

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.