Водещите новини
Home » Горещо » Ваня Щерева проплака: Живея като монахиня! Мъж не ми е прекопавал градинката 2 години!
Ваня Щерева проплака: Живея като монахиня! Мъж не ми е прекопавал градинката 2 години!

Ваня Щерева проплака: Живея като монахиня! Мъж не ми е прекопавал градинката 2 години!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ваня Щерева не е помирисвала мъж от 2018 г. Писателката, която се изявява също така като певица, а има и актьорско образование, е започнала да живее почти като монахиня, дочу 365 Новини.

Това я правело изключително нещастна, но пък се отразило много добре на нейната кариера.

След като цели 9 години Ваня Щерева не бе написала и ред, като се изключат някои бегли драматургични опити, лишени от кой знае какъв творчески заряд, сега тя отново е в разгара на своите професионални изяви. Успяла е да напише нова книга, а в същото време се завръща и на музикалната сцена след години мълчание, в които не бе изпяла и нота, освен може би под душа.

Освен това преди няколко месеца тя успя да лансира на родната сцена своя доста успешна пиеса – „По-полека”, написана по песните на Стефан Вълдобрев. Произведението се играе паралелно в Младежкия театър в София и в Пловдивския театър.

Целия този подем русокосата дама обяснява с катастрофата в своя личен живот.

Както „Уикенд” преди време писа, тя от доста време живее като самотна жена на средна възраст, която все не може да случи на достойно мъжко рамо, на което да се облегне. Изгонила почти 20 години по-младото си гадже Алекс още в края на 2018 г., изморена да го издържа с оскъдните материални постижения от своя рехав труд. Ето защо решила да каже „Край!”, което обаче се превърнало в рестарт на кариерата ѝ.

Ваня признава, че не е издавала книга от 2011 г., обяснявайки това с факта, че е била щастливо влюбена. Според нея, споделената любов и щастие са равносилни на блокаж в творчески план. С края на щастливата връзка обаче музата се завърнала и ето, че писателката отново била във вихъра си.

Нейните приятели не били доволни, като я виждат намусена и нещастна, недокосната от мъж от декември 2018-а.

Точните изчисления показват, че леглото ѝ е студено и самотно от година и три месеца. Но самата Ваня се успокоявала, че поне ще заработва повече пари. И се надявала, че поне този път няма да ги налее в някой пореден използвач, който ще ѝ се лепне, за да живее на неин гръб. Дъщеря ѝ Мила Роберт била плътно до майка си в нещастието, подкрепяйки я да излива всички черни мисли на белия лист, творейки изкуство. Тя дори обмисляла дует с Ваня по примера на Тони Стораро и двамата му сина Фики и Емрах.

Източник: Хот Арена

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.