Home » България » Ванга ни предупредила за К-19 и какво ще се случи след него
Ванга ни предупредила за К-19 и какво ще се случи след него

Ванга ни предупредила за К-19 и какво ще се случи след него

Светът се променя. Какъв ще бъде той след пандемията от коронавирус – не е известно. Много хора се вълнуват предимно от това кога ще свърши тя. Оказва се, че българската ясновидка Ванга е дала отговор на този въпрос, пише “Трафик Нюз”, позовавайки се на световни медии. 

Програмата “Новите руски сензации” показа цялото пророчество. Видеото, което медията е публикувала, е дълго 45 минути и носи заглавието “Когато вирусът убиец се оттегли: Пророчеството на Ванга”. Учените смятат, че повече от 80% от населението на света ще бъде заразено с коронавирус.

15% ще бъдат на интензивно лечение. Никой не може да каже кога точно ще свърши кризата. Баба Ванга обаче е предсказала, че светът, който познаваме, ще се промени изцяло.

„Един ден този свят ще свърши, но краят няма да дойде скоро. Не се страхувайте! Живейте в хармония и си помагайте взаимно. Да живееш в страх, не е живот. Това, което е писано на Небето, не може да бъде променено от човека. Рано или късно то се случва,” е казала пророчицата.

Ванга е предсказала, че болест, по-страшна от рака, ще обезлюди Европа.

 „Много и незнайни болести ще се явят. Хората ще падат по улиците без видима причина и без видимо да са боледували. А това е все още предотвратимо, защото е във вашите ръце“, предрича пророчицата. В друго свое пророчество тя зазва, че заразата ще дойде от изток.

„Човечеството ще се спаси, когато всички хора се обърнат с молитва към Бога. Когато всички хора станат по-добри, когато си помагат взаимно и спрат да се надпреварват и да трупат. Мирът с бомби не се опазва – опазва се с разум и вяра”, казва още Ванга.

Новото видео с пророчествата на Ванга вече е достигнало над 1 милион потребители.

Британският “Daily Star” също разказва за пророчеството на баба Ванга от далечната 1996 г. За първи път то е публикувано във фейсбук от Нешка Робева, която често посещаваше пророчицата в дома и в местността Рупите.

“Нешке, ще ни гази короната”, казала през 1996 г. баба Ванга на Нешка Робева. Едва наскоро спортната легенда успяла да разбере какво е имала предвид ясновидката.
Британците наричат баба Ванга “балканския Нострадамус”.

В таблоида се припомня също, че тя е предрекла атентата в Ню Йорк на 11 септември, както и Брекзит. От редакцията на “Дейли стар” съобщават още, че 85% от пророчествата ѝ са се сбъднали, като напомнят, че за 2020 г. те са особено мрачни

Британският “Daily Star” също разказва за пророчеството на баба Ванга от далечната 1996 г. За първи път то е публикувано във фейсбук от Нешка Робева, която често посещаваше пророчицата в дома и в местността Рупите.

Британците наричат баба Ванга “балканския Нострадамус”. В таблоида се припомня също, че тя е предрекла атентата в Ню Йорк на 11 септември, както и Брекзит. От редакцията на “Дейли стар” съобщават още, че 85% от пророчествата ѝ са се сбъднали.

Пророчествата на Ванга за 2020 г. са особено мрачни – тя е предрекла убийство след покушение на Владимир Путин, както и мозъчен тумор на Доналд Тръмп.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.