Home » Горещо » Валерия или Елена?
Валерия или Елена?

Валерия или Елена?

Валерия или Елена това е дилемата, която ще се реши тази вечер в „Ергенът“, когато е и очакванията финал на предаването. 

Първата роза в последния епизод получи красавицата Валерия, а втората отиде в редакторката.

„Аз наистина не вярвам, че няма да си тръгнем от тук ръка за ръка. Не съществува друга опция за мен, просто защото знам колко е невероятен този мъж“. Това сподели Елена на майка си.

„Разкъсан съм. Принципно разчитам на логиката, разчитам на разума и на сърцето, но в момента ми е като някаква мъгла“, каза ергенът..

„Влюбена съм. Много съм влюбена. Въобще не съм очаквала, че мога толкова много да се освободя и да се влюбя в риалити шоу, обаче се случва, наистина…Маме, аз съм по-влюбена отколкото съм била някога. Невероятен е. Такъв мъж не съм срещала“, сподели емоционално Елена, като видя майка си.

„Нищо от това, което очаквах не се случи, случи се много повече. Евгени надмина всякакви мои очаквания. В името на любовта ми към Евгени бих направила много компромиси. Ще подредя нещата така, че да имам време за всичко и никой да не е ощетен от вниманието ми“, каза пък на свой ред Валерия.

Евгени обаче призна, че ще му е трудно с избора коя от двете да посочи: „Ще гледам да следвам сърцето си“, призна пианистът.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.