Водещите новини
Home » Живот » В този свят се раждаме 7 пъти. Вие на кой етап сте
В този свят се раждаме 7 пъти. Вие на кой етап сте

В този свят се раждаме 7 пъти. Вие на кой етап сте

Сподели новината
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Прочетете и ще се съгласите! Вярвате ли в живота след смъртта? Вярвате ли в съдбата, която е предначертана за всеки?

Вярвате ли във факта, че идваме на този свят с някаква причина? Тогава трябва да научите повече за целите, които животът поставя пред нас във всяко едно от нашите прераждания.

Езотериците казват, че душата на всеки от нас преживява 7 раждания и във всяко от тях изпълняваме определена роля. Ето каква.

Прочетете и вижте кой от вашите седем живота живеете в момента:

1. Бебе

Смята се, че това е първото ви раждане. Душата ви вижда света за пръв път. За вас всичко изглежда ново и непознато.

Хората на този етап от раждането все още не са открили себе си и своето призвание.

Всяко от техните усилия се проваля, плановете не се осъществяват.

Вие сте като бебе, за което светът около него е интересен от първите дни на живота му. Този етап е много труден за живеене. Ако смятате, че всичко се проваля, може би сте в “ембрионално състояние”.

Но не трябва да се отказвате. Това време е подходящо за изучаване на света, разбирането му и подготовка за следващия етап.

2. Ученик

Вторият път, когато сме родени е в ролята на ученик. Душата в този случай вече не се страхува от света, освен това се е научила да го разбира. Този живот си струва да го живеете, опитвайки се да научите нещо: например, да разберете хората, техните чувства, себе си.

Душата ви в този етап научава нещо ново, придобива опит.

Времето трябва да се използва за търсене на отговори на следните въпроси: какво мислят хората, как действат и защо правят това, което правят. Ще научите много неща не само за другите, но и за себе си.

На този етап не търсите слава и успех, вашият живот трябва да бъде посветен на обучение и подготовка за следващия етап.

3. Изследовател

Това е третият ви живот или второ прераждане. Сега, когато душата ви е разбрала какво да очаква от живота и какво трябва да научи, е необходимо да отделите време за изучване на света около вас.

Ще бъдете запленени от нови идеи, нови мисли, нови места и много други.

Имате огромно желание да изследвате нови места? Сигурни сте, че в света има много неизвестни, знаете какво трябва да видите и да преживеете? Тогава може би живеете третия си живот. Душата ви е в търсене на уникално преживяване, ситуации, в които могат да се прилагат познанията, придобити в минал живот.

Този живот е забележителен поради факта, че сте затрупани от любопитството на детето, но в търсене на нови усещания, вие се ръководите от готовия план.

4. Любовник

В този живот ще се срещнете с вашата любов. Душата ви е преживяла много и сега е в търсене на истинска любов. Разбира се, в другите животи няма да останете без партньор, но истинската любов (според нас) ще дойде точно в този живот.

Вече разбрахте кой сте, следващата стъпка е да намерите точния човек.

Доволни сте от живота си, но нещо ви липсва? Единственото нещо, което може да ви направи щастливи, е любовта? Ако сте отговорили с положителен отговор на тези въпроси, тогава вероятно живеете четвъртия си живот.

Търсенето на истинска любов ще отнеме време и много енергия, но веднага щом я откриете – тя ще остане с вас завинаги. Вашият партньор очевидно също се е преродил за четвърти път и срещата с вас е неговата награда за опита и знанията, придобити в предишни животи.

5. Човекът, постигнал успех

Петият живот или четвъртото прераждане е време за прилагане на всичко научено. Всичко, което научихте, изпитахте и открихте, ще бъде използвано за постигане на успех. Душата ви е подготвена и е насочена към преодоляване на трудностите.

Всичко, на което животът ви е научил, е полезно за вас по пътя.

Смятате, че сте на крачка от успеха? Наистина ли сте на път да получите признанието, което заслужавате? Смятате ли, че това е просто въпрос на време?

Тогава вие определено живеете петия си живот. Не се притеснявайте, ако все още не сте постигнали желания успех. Всичко с времето си. То определено ще дойде.

6. Дарителят

Научихте много и сте придобили огромен опит в предишните животи. Време е да върнете дълговете на живота. Мислите за помощ на другите (тези, които все още не са достигнали вашето ниво). Искате да покажете на хората в каква посока трябва да се движат и как да го направят.

Безкористността е основното качество, което трябва да възпитате в себе си през целия този живот.

Имате желание да правите нещо за другите? Опитвате ли се да помогнете на всеки, който поиска това от вас? Поставяте ли на първо място нуждите на тези, които се нуждаят от грижи? Тогава определено живеете шестия си живот.

На този етап ще учите другите, ще им помагате, ще им дадете енергия, знания. В замяна на това ще получите чувство на дълбоко удовлетворение.

7. Трансцендентен човек

Това е седмият и последен живот. Всекидневните тревоги няма да ви притесняват.

Животът, който ще прекарате в търсене на нещо по-важно от богатство, успех и късмет.

Ако се чувствате откъснати от ежедневните неща, искате да излезете отвъд живота на обикновен човек? Смятате ли, че имате по-важно призвание? Значи живеете седмия си живот.

Какъв живот смятате, че живеете? Не забравяйте да споделите тази интересна информация с другите!

About Натали Славова

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.