Home » България » В Димчево мълчат защо граничен полицай и военен смазаха от бой Димитър
граничен полицай и военен смазаха от бой Димитър

В Димчево мълчат защо граничен полицай и военен смазаха от бой Димитър

Пострадалият вчера е бил изписан от УМБАЛ-Бургас, научи 365novini.

Зверски пребитият Димитър П. от двама братя – граничен полицай и военен в бургаското село Димчево е бил изписан от болницата и вече е добре. Това заяви за Флагман.бг кметът на селото Георги Христосков.

„Не знам какво точно е станало и защо са се скарали. Не мога да коментирам нещо, което не съм видял с очите си. В селото се говорят много неща, но кое е вярно, не знам”, каза кметът на с. Димчево по повод съмненията, че ябълката на раздора, избухнал на 6 септември, е съпругата на граничния полицай, която според местни имала „вземане-даване” с Димитър.

По думите на кмета, пострадалият вече е в доста по-добро състояние, дори е бил забелязан да шофира колата си по улиците.

Припомняме, че драмата се разигра в дома на Димитър, когато там нахлул граничният полицай, който започнал да го блъска и удря. Тогава жертвата успяла да подаде сигнал на 112 и подпийналият полицай бързо си заминал.

По-късно вечерта обаче отново посетил Димитър, този път с брат си – военен и още двама приятели, с които пребили жестоко „домакина”.

Срещу двамата братя се води следствено дело, тъй като са длъжностни лица.

Флагман.бг

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.