Home » Топ новини » Уникално явление: Лечител от Кривина лекува рак само с ръце върху тумора!
Лечител от Кривина лекува рак само с ръце

Уникално явление: Лечител от Кривина лекува рак само с ръце върху тумора!

Лечител от Кривина постигна повече резултати, отколкото някои лекари в цялата си кариера, разбра 365 Новини!

Народът около София е пощурял по лечител от Кривина. Това е Красимир Петков, който цери много заболявания, включително и рак. Народният лекар има уникални успехи през последните няколко години. Той е избавил десетки, дори стотици хора от проблеми от почти всякакъв здравословен характер, съобщи Списание 8.

Отзивите за Краси са невероятни.

Само през последната една година той е събрал благодарности от много излекувани и техните близки.

Методът на народния лечител от Кривина е изключително интересен. Той не кара пациентите си да пият някакви специални отвари или други неща, които организмът им да приема. Това, което Красимир прави, е да постави ръце върху болното място. Той притежава някаква енергия, която в съчетание с молитва към Бог успява да пребори болестта.

Случайте са толкова много, че даже самият лечител вече трудно помни всеки един свой пациент. Всички идват болни, а си тръгват излекувани.

Един от най-фрапиращите случаи е свързан с дете, което е имало тумори по цялата си ръка. В болницата съобщават на майката жестоката вест, че дъщеря й може да не се оправи никога. Тогава се намесва Красимир Петков. Уникалният лечител от Кривина просто поставя двете си ръце върху всеки тумор и постепенно от раковите образувания не остава нищо.

Освен рак, той лекува и много други болести. Сред тях са туберкулоза, дископатия, психични заболявания дори.

Сред доволните от неговото лечение са и много жени, които са се считали за ялови преди това. Има един случай, при който дама без цикъл е успяла да зачене и днес има цели две деца.

Въпросната жена е имала хормонални проблеми, вследствие на които цикълът й просто спира. От болницата й казали, че няма да може да има деца. Красимир Петков обаче не оставя нещата така.

След като полага ръце на корема й, дамата зачева. Изглежда като чудо, но всъщност той успява да й върне цикъла и така след това се стига до забременяване. Съдбата на Красимир е много интересна. Той работи като барман, когато влиза в затвора по неясни и до днес причини. Именно зад решетките животът му се променя напълно.

Красимир Петков
Красимир Петков

Лечителят искал да се обеси в килията си, но Бог не му позволил. Чул глас, който му казал, че няма да умре, а ще помага на хората.

Така съдбата на Красимир се преобръща тотално. Не след дълго присъдата му е намалена и той излиза на свобода, за да започне делото си.

И така до ден-днешен. Излекуваните от него са изключително много, за което свидетелстват коментарите по форумите. Въпреки това, той живее скромно и не обича да се шуми около него.

За връзка с чудотворния лечител от Кривина: 0893 950 295

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.