Home » Живот » Уникални снимки на 17-годишната Мариана Векилска взривиха мрежата – неузнаваема с къдрава коса! (Снимки)
Уникални снимки на 17-годишната Мариана Векилска взривиха мрежата – неузнаваема с къдрава коса! (Снимки)

Уникални снимки на 17-годишната Мариана Векилска взривиха мрежата – неузнаваема с къдрава коса! (Снимки)

Кариерата на всяка известна личност е започнала отнякъде и обикновено, когато ги видим като млади, трудно можем да разпознаем своите любимци.

Днес от 365 Новини решихме да ви покажем уникални черно-бели кадри на популярната телевизионна водеща Мариана Векилска. Те ни връщат в 90-те години на миналия век, когато Мариана е едва 17-годишна , но вече бележи успехи в сферата на шоубизнеса.

Векилска се отличава с буйна къдрава грива и изключително стегната спортна фигура. Тя не се притеснява да се явява на различни конкурси за красота, а нейни съученици са категорични, че Мариана е била едно от най-харесваните и желани момичета в столицата. След като печели един от тях, на другия ден носи в училище короната, а съучениците започват да я наричат „кралице“.

Мариана Векилска на 17

След успеха в конкурса, Мариана Векилска получава предложение от най-престижната по онова време модна агенция в страната – „Визаж“.

Мариана Векилска модел

Тя обаче участва в каталога на фирмата само година, след което се размечтава за актьорска кариера. Ходи на подготвителни курсове за приемните изпити в НАТФИЗ при големия режисьор Никола Корабов. Векилска обаче така и не събрала кураж да се яви на пресявките, въпреки че за подготовката й помагал и Башар Рахал, който вече бил първокурсник в артистичната академия.

„В последния клас на английската гимназия ходех на подготвителни курсове за актьорско майсторство при режисьора Никола Корабов – възнамерявах да стана актриса“, спомня си Векилска. Вместо това тя започнала да следва икономика в УНСС.

Телевизионната водеща все пак получава покана за участие в театрален проект. Това се случва през 2014 година, когато получава и роля в постановката „Евридика“.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.