Водещите новини
Home » Живот » Умрял при операция мъж се върна от отвъдното и разказа какво е видял
Умрял при операция мъж се върна от отвъдното и разказа какво е видял

Умрял при операция мъж се върна от отвъдното и разказа какво е видял

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Мъж, който е имал преживяване близо до смъртта, сега знае съществува ли живот след смъртта и е разказал за това как е възприел отвъдното, съобщават световните издания.

Съществуването на живот след смъртта остава най-голямата тайна и до днес. Въпреки факта, че няма абсолютно никакви доказателства за съществуването на задгробен живот, много хора продължават да доказват, че той съществува.

Мъж на име Джон е написал до Фонда за изследване на предсмъртните изживявания, че е претърпял сложна операция, по време на която е развил алергична реакция към използваното лекарство.

Джон е умрял за известно време и преди да бъде върнат към живот, той е успял да посети отвъдното. Мъжът е разказал, че се е намирал в пълен мрак и е чувствал само любов и положителни емоции. Той е добавил, че никога през живота си не е изпитвал такова спокойствие.

Въпреки факта, че Джон е сигурен, че е видял задгробния живот, много експерти твърдят, че това е просто изблик на мозъчна дейност, който се наблюдава непосредствено преди смъртта.

Учените са провели проучване, по време на което са предизвикали спиране на сърцето при плъх и в същото време са наблюдавали състоянието на мозъчната дейност. През последните няколко секунди преди смъртта тя се е увеличила значително.

Джимо Борджигин е добавил, че точно такова състояние се случва при човек непосредствено преди смъртта.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.