Home » Свят » Учените са в шок! Вижте какво се крие на дъното на Бермудския триъгълник!
Вижте какво се крие на дъното на Бермудския триъгълник

Учените са в шок! Вижте какво се крие на дъното на Бермудския триъгълник!

Бермудският триъгълник продължава да смайва учените и упорито за крие тайните си, видя 365 Новини.

Едно от последните смайващи открития на учените е, че на дъното на т.нар. Бермудски триъгълник се намират две гигантски подводни пирамиди.

Сензационното откритие е направено в резултат на дългогодишно проучване на океанографа Майер Ферлаг, която представи откритието си по време на научна конференция във Флорида, САЩ.

Още повече въпроси повдига фактът, че откритите на дъното на Бермудския триъгълник пирамиди са стъклени.

Стъклените пирамиди се намират на около 2000 метра под повърхността на океана. Те са локализирани с помощта на сонар, но за съжаление скоро след откритието военните са прекратили изследователската дейност в района.

Авторът на откритието Майер смята, че двете стъклени пирамиди са изработени с помощта на непозната за човечеството технология. Нещо повече – те са причина за всички регистрирани в района аномалии, като изчезването на кораби и самолети, които остават необяснени до ден-днешен.

Остава отворен въпросът как са били направени тези пирамиди. Учените повдигат и други интересни въпроси, като имат ли отвор отнякъде, който да служи като врата, притежават енергийно поле.

Тези въпроси обаче трудно ще намерят отговор след наложената от военните забрана за изследване в района.

Бермудски триъгълник

По-паметливите посочват, че откриването на пирамиди на морското дъно в района на Бермудския триъгълник в никакъв случай не е новина. За тяхното съществуване се говори още от 1990 година.

Стъклените пирамиди, открити от Майер, имат внушителни размери. Ако може да се съди по данните от сонара, те са три поти по-големи от Хеопсовата пирамида в Египет.

Едната от откритите пирамиди е с размери на основата 300 на 200 метра, а на върха ѝ са забелязани два отвора, през които водата преминава с огромна скорост и се получава опасно завихряне.

Много учени се отнасят скептично към откритието на Майер. Те смятат, че поради огромното налягане на дъното е изключено откритите пирамиди да са изработени от стъкло.

За съжаление този спор трудно ще бъде разрешен, докато не се отмени забраната на военните да проучвания в района на Бермудския триъгълник.

Източник: Е-новини

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.