Home » Свят » Учени: Хората с отрицателна кръвна група не са от тази планета!
Хората с отрицателна кръвна група

Учени: Хората с отрицателна кръвна група не са от тази планета!

Tеория предполага, че хората с кръвна група Rh отрицателен са част от извънземно потекло.

При хората има общо четири кръвни групи: A, B, AB и 0. До този извод се стигнало, след като учени изследвали протеините, които се намират на повърхността на клетките, които са създадени, за да отблъснат бактериите и вирусите в човешкото тяло, разбра 365 Новини.

По-голямата част от хората се раждат с тези протеини и това означава, че са с положителна кръвна група. Въпреки това обаче, малка част от хората имат Rh-отрицателна. От своя страна това е знак, че те нямат тези протеини.

Отговорът, който може да обясни съществуването на тази закономерност в човешкия организъм все още се търси.

Завладяваща теория напоследък твърди, че в миналото извънземните форми на живот са дошли на Земята и чрез генетична модификация са създали днешния човек с Rh-отрицателна.

Намерението им било, да създадат раса разпознаваема за тях по няколко принципа и този бил един от тях. Резистентният тип, най-често е срещан при баските в Испания и Франция. Около 30% имат Rh-отрицателна и около 60% имат само един отрицателен ген.

По мнението на изследователи, това е причината, поради която Rh-отрицателните майки не могат да износят фетуси с Rh-позитивна кръв. Това екстремно откритие е трудно да се обясни, но със сигурност може да бъде резултат на древна генетична манипулация.

Тази теория датира от древните шумерски времена, когато Анунаки, изключително интелигентна извънземна раса, дошли на Земята и започнали да създават първите човешки общества.

По този начин Rh-отрицателността може да бъде наследството, което Анунаките са оставили на Земята преди много години заедно с някои други материали.

Отрицателната кръвна група е типична за британското кралско семейство. Този факт създаде теории за конспирация, че те може би носят в себе си извънземни корени. Но какво ще стане, ако тази малка част от хората на планетата, носещи в себе си древен генетичен код създаден в миналото от извънземни бъдат активирани по невидим път?

Макар и да не е научно потвърдено, много е вероятно Rh-отрицателните хора да са свързани с извънземни същества. А това може да промени цялата история на човешкия живот!

Източник: Новото познание

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.