На 20 години й е поставена диагноза лупус еритематозус и поради тази причина тя променя начина си на живота . Сега тя изглежда толкова добре, че хората я приемат за сестра, на собствена й дъщеря.

1.1

Да доживеем до 64 години и да изглаждаме на 34 години, какво може да бъде по-добре? Всяка жена мечтае за това. Анджела Пол, бивш консултант, изглежда доста по-млада от възрастта си. И хората често я възприемат като сестра на собствената й дъщеря.

1.2

1.3

1.4

Мнозина смятат, че Анджела би моглада направи пластика , но както твърди самата “64-годишна моделка”, тя не го направила.

1.5

Базираната в Калифорния жена твърди, че изглежда толкова добре, защото винаги е водила и продължава да води супер здравословен начин на живот. Това е здравословна и правилна диета, сън и спорт.

1.6

На 20 години лекарите й поставиха диагноза лупус еритематозус; Анджела трябваше да се лекува и да спазва здравословен начин на живот, какъвто прави и до ден днешен. Диета, правилно хранене и спорт дадоха отлични резултати.

1.7

1.8

1.9

Според Анджела, в началото това беше упорита работа и изпитание, но с течение на времето това се превърна в навик. И стана трудно да се откаже от такъв начин на живот.