Home » Живот » Тя прошепнала на мъжа си, че е бременна, целунала го по челото и затворила ковчега-И представа си нямала, какво я очаква!
Тя прошепнала на мъжа си че е бременна

Тя прошепнала на мъжа си, че е бременна, целунала го по челото и затворила ковчега-И представа си нямала, какво я очаква!

Нямаше да има щастие … В историята й сълзите от скръб и радост, страдание и екстаз са тясно свързани помежду си. 

През февруари 2016 г. съпругът на Кортни Хил, Брайън, бил убит, след като падал под колелата на камион. Изненадващо, той е бил на военна служба в Ирак, Кувейт, Афганистан, а намерил смъртта си в далеч по-спокойна среда.

Със съпругата си Брайън, тя се среща през 2011 г. и оттогава те са щастливи заедно. Двойката имаше прекрасна малка дъщеря на име Регън. Малко преди смъртта на съпруга решават, че едно дете е добре, но биха искали повече.

Същата сутрин, когато съпругът ѝ си отишъл, те дори успели да направят тест за бременност. Но  се оказал отрицателен.

Няколко дни след трагедията Кортни по някаква причина прави нов тест. И той показва: бременна.

Разбира се, новината за бременността се превръща в истински шок за нея. Като се сбогува с мъжа си на погребението, тя прошепна в сълзи: – Скъпи, ще имаме бебе! … – и затваря капака на ковчега.

Един месец по-късно изпитва доста странна болка. 

Кортни не разбира какво се случва и се страхува, да не получи спонтанен аборт. Когато отива на лекар, той я избавя от страховете й, но тя е зашеметена от новия шок, който изпитва. Не едно сърце бие в утробата ѝ, а три! Две момчета и едно момиче!

– Просто нямах думи! Оказа се, че сега за Брайън ще ми напомнят още три усмихнати деца“- спомня си жената… Но животът продължавал да изпраща изпитанията си. На 25-тата седмица от бременността лекарят ѝ казва, че едно от бебетата е починало в утробата. А младата майка вече е измислила имена на всичките три! И бебето, което умира, искала да кръсти на Брейди. В чест на баща си. След тази новина тя се чувствала безсилна и опустошена.

Това напълно ме извади от коловоза. Защо сърцето ми на майка не почувства, че се е случило нещо ужасно? 

Не очаквах, когато бях на ултразвук, че резултатите ми ще бъдат такива … Веднага се отвори още една рана.

“Брейд умря, но все още имам две други деца, които, благодаря на Бога, са здрави. Обикновено тризнаците все остават в болницата за известно време, но в нашия случай не е необходимо. Кортни кръщава момчето Майлс, а момичето-Харпър. Бебетата са родени на 21 септември. Майка им казва, че понякога е трудно, когато трябва да обясни на приятелите си защо не са близнаци.

“Естествено хората смятат, че са близнаци. Но аз ги наричам „оцелели тризнаци“. Повечето разбират, но не всички. Обаче не очаквам това. Когато в теб 26 седмици бият три сърца, а после … близнаци. Искам да променя всичко, но няма какво да се направи. “

Но най-докосващото нещо е как малката Регън говори за това. Тя казва, че брат й е на небето заедно с баща си.

„Нашите деца със сигурност ще научат кой е техният баща. Те научават, че е верен семеен човек и смел воин. Съпругът ми беше чудесен човек. Той винаги се стремял да оказва помощ на другите.“

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.