Home » Живот » Тя на 19, той на 47 – Любовта или парите ги държат заедно? (Снимки)
Тя на 19 той на 47 – Любовта или парите ги държат заедно?

Тя на 19, той на 47 – Любовта или парите ги държат заедно? (Снимки)

24-годишната Келси Алън от Юта, САЩ, никога не е мислила, че ще се влюби в мъж, който наподобява баща й, но се случи точно така.

Момичето се срещнало с Пол, когато било само на 19, а той – на 47.

Двойката започнала да има връзка.

След пет години влюбените най-накрая решили да се оженят, пише Lad Bible.

Но малцина вярвали в честността на Келси. Трябвало непрекъснато да търпи подозрителни погледи от минувачи и хората около нея често обвинявали момичето, че излиза с Пол само заради парите. Отначало момичето било много наранено, но след това се примирило и спряло да обръща внимание на злобните критици.

„Най-накрая успях да се освободя от ситуацията. Разбрах, че го обичам и животът е твърде кратък, за да го пилеем за нечие мнение, ако сме щастливи. Семействата ни също бяха подозрителни към романа ни, но, щом всички се опознахме по-добре, нещата се получиха“, споделя Келси Алън.

53-годишният Пол вече има три деца – на 27, 25 и 23 години. Те успели да се разберат с 24-годишната си мащеха. Един от тях казал на Келси, че тя се разбира с баща им, защото той има младо сърце, а тя има зряла душа.

„Беше много сладко“, каза Келси.

„Надявам се някой ден тази тъмна аура около разликата във възрастта да изчезне. Не е вярно, че младите жени се срещат с възрастни мъже само заради парите. Хората ни разбират погрешно. Наистина сме най-обикновена двойка, просто Пол е с доста години по-възрастен от мен“, добавя Келси Алън.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.