Home » Здраве » Тя е софийската Джуна. Тази жена прави чудеса – топи миоми и кисти, помогнала е на стотици!
Тя е софийската Джуна. Тази жена прави чудеса – топи миоми и кисти помогнала е на стотици!

Тя е софийската Джуна. Тази жена прави чудеса – топи миоми и кисти, помогнала е на стотици!

Вече повече от четвърт век Зофия Шчербак практикува алтернативна медицина в България, разбра 365новини.

Роденият във Варшава феномен се слави, че успява да помогне дори там, където медицината е безсилна. Напоследък даровитата природолечителка, наричана Софийската Джуна, се е фокусирала върху генетични аномалии сред подрастващите. Но, както казва, не отказва да приема и хронично болни българи, които заради хала на родното здравеопазване се множат с всеки изминал ден. С изключително рядка болест, наречена синдром на Пик, е успяла да се пребори народната лечителка Зофия Шчербак. С двете си ръце и божествената енергия, която протича през тях, феноменалната дама е направила немислимото. Така младо момче се е почувствало по-добре, въпреки че страдало от рядкото генетично заболяване, срещано веднъж на 200 000.

Тя е софийската Джуна„Точната формулировка на диагнозата е синдром на Нийман-Пик. При него за съжаление изходът нерядко е летален. Конкретно за детето, което дойде при мен, се наблюдаваше и деменция въпреки ранната възраст“, поясни Зофия. После тя показа снимките ЕЕГ (електроенцефалограмата) и мозъчна картография. При тях в син цвят излизат засегнатите участъци, а със зелен се регистрират здравите. След сеансите, които направила с пациента, зелените зони се увеличили в пъти повече за почуда на лекари и роднини.

„Влизам в генетичния код на човека и създам нова програма. Друг път изграждам нерв (при нервопатиите), който да захрани клетката“, обяснява чудесата си международно признатият феномен от полски произход. Жената с неземна дарба да помага разкри още сензационни, но скрити от обикновения взор на човека факти. Нейните наблюдения показвали например, че нещо странно се случва с гените на хората. Някаква необяснима мутация.

На въпрос да не би извънземни да бъркат в ДНК на човечеството, както все повече конспирации тръбят, Зофия отговори така:

„Същества, които визирате като извънземни, съществуват, но те точно сега ни пазят, за да не се избием с ядрено оръжие. Иначе има мутация на човечеството, но тя идва от друго ниво. Затова има толкова много деца с генетични увреждания или аутисти“, загатна посветената жена. Според нейната теория силната замърсеност на въздуха, водата и храната води до промяна и на човешкото тяло.

„Ние сме това, което ядем. Изменяме природата, а тя променя нас. Като добавим и стреса, се получава взривоопасна за нашето здраве биоенергийна комбинация“, навърза фактите Шчербак. Казва, че наред с генетичните аномалии на нея ѝ се налагало да приема все повече хора с кисти, миоми, аденоми на хипофизна жлеза или на простата. А безплодието било плъзнало като епидемия сред населението.

В началото на зимата при феноменалната жена дошла пациентка от София на име Даниела, която имала рекордните над 10 миоми.

Тя искала да има второ детенце, но заради честите кръвоизливи докторите били категорични, че е необходима операция, като не давали абсолютно никакъв шанс за потомство.

„В моята практика съм виждала какво ли не, но и за мен този случай си беше силно патологичен“, откровена е природолечителката. Това се случило преди коледните празници, които прекарала в родната си Варшава. След като се върнала, се отдала изцяло на случая и с едно прекъсване, в което Даниела имала някакви изпити, резултатите вече били налице. Зофия успяла да стопи седем от миомите, а други три „калцирала“, така щото да не попречат на една евентуална нова бременност. „Един от възлите е бил в нея над 10 години. Аз успях да го засуша и сега може да се махне дори оперативно без проблем“, описа в детайли ситуацията Софийската Джуна.

Освен дарбата на духовен лечител роденият в Полша феномен притежава свръхразвито паранормално зрение, наричано на жаргон „рентгеново“.

С негова помощ Шчербак много точно може да диагностицира всеки човек само като застане на метър до него. Родителите на дете на година и един месец пристигнали при нея с информация, че предстои да се направи сърдечна операция на пеленачето заради вроден проблем. Зофия обаче прозряла, че причината за намалената двигателна активност е хематом в главата. Тази информация, подадена към лекарите, в крайна сметка спасила живота на детето.

„Особено от 2000 година насам т. нар. съвременни заболявания се усложняват непрекъснато. Ако преди, да речем, има увреден един ген, сега аномалиите засягат няколко“, вади нови изводи от своята практика Софийската Джуна. После от папката с епикризи, които има, разлиства поредния изумителен случай за детенце от Варна, страдащо от синдром на Дюшен и спинална атрофия, на което докторите не давали шанс да проходи някога.

„При Алекс заради генетичната аномалия имаше несъразмерност в растежа – глава голяма, тяло малко. Нито можеше да седи, нито да си държи главата. Започнахме процедури, в момента момченцето има голяма двигателна активност и му предстои да тръгне на училище“, радва се искрено Зофия на всеки успех с малките си пациенти. Все пак уточнява, че който реши да опита нейния алтернативен метод на лечение, трябва да е подготвен да прави непрекъснати изследвания. Защото помощ на сляпо категорично отказвала. „Аз имам дори видеозапис на човек със счупен гръбнак, който при мен се раздвижи. Но вече 27 години съм видяла какво ли не от „доброжелатели“, за това винаги гледам да имам доказателства“, категорична е Зофия Шчербак, която навремето е призната лично от тогавашния вътрешен министър Николай Добрев.

Накрая на нашата среща жената с рентгенови очи решава да сподели една доста притеснителна информация.

А именно, че заради системната немотия и стрес народът ни масово изтрещява. Една жена, мениджър, от това пренатягане на болтчетата между работата и задълженията в семейството отключила анорексия. При нея свръхсензитивната дама открила още заболявания на стомаха и на черния дроб. Болната обаче имала проблем с децата, което лечителката казва, че е масово явление. „Наследниците ни растат презадоволени, едни консуматори, които не са научили най-важния урок да различават доброто от злото, да знаят, че освен права имат и задължения към родителите си, семейството и обществото“, заявява мъдрата Зофия.

„Трябва да се грижим за ближния – всеки човек е уникално Божие творение. Има много същества във Вселената, но само хората имаме дух, душа, тяло и привилегията на емоциите. Душата трупа опити от живот в живот, а Духът е Божи еталон, който стои в нас. Чрез него ние всъщност сме част от този Вселенски разум – Бог, който е сътворил всичко“, завърши своя изумителен разказ природолечителката Зофия Шчербак.

А за бъдещето на България коментира следното:

„Отдавна имам послания от духовния свят какво има да става тука, но не го афиширам, тъй като моята мисия е здравето, а не политиката. Подир трусовете ще се събуди любородието у политиците. В един момент българите ще си подадат ръка и обединени ще се измъкнат от блатото на покварата и негативизма“.

Ето и нейните данни за контакт:

Адрес офис:
гр. София
ул. „Червена стена” №12-20

Телефони:
(02) 9 633 977
0876 320 977

имейл адрес:
zofia.scherbak@gmail.com

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.