Водещите новини
Home » Свят » Тук още си е комунизъм: Влязохме в евтина столова и бяхме зашеметени от цените
Тук още си е комунизъм: Влязохме в евтина столова и бяхме зашеметени от цените

Тук още си е комунизъм: Влязохме в евтина столова и бяхме зашеметени от цените

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Показвам менюто и какво съм поръчала:

Сочи е столицата на Олимпийските игри, един от най-скъпите черноморски курорти в Русия. Така за него са се оформили впечатленията на онези, които все още не са били там или са дошли през пиковия сезон, когато цените са завишени.

Всъщност по-информираните хора знаят как да се отпуснат евтино, ако е необходимо. Настаняването е при частници. За щастие, сега в ерата на интернет, това може да стане, като изберете предварително по снимка, описание и отзиви за настаняване в един от сайтовете за резервации. Например AirBnb или Tvil (търсене на жилище в Русия). Дори Booking предлага евтини оферти.

И можете да се храните не в ресторанти, а в столове. Евтино и вкусно. Когато пристигнах за първи път в Сочи, бях от категорията хора, които са чували за столове и си представяха нещо като кръчмата на Наташа в Кучугури, пише руска блогърка. Следователно храната ми в ресторанти и кафенета тогава не излизаше много евтино.

Този път вече съм научена от скъпия опит и при избора на хотел проучихме картата за наличие на столове наблизо. За щастие имаше доста, а един от тях беше „Палма“, който се намира в близост до крайбрежната улица „Адлер“.

Хранително заведение в Сочи

Хранително заведение в СочиИскам да направя обзор на трапезарията „Палма“ днес. Вярно, табелата тази година по някаква причина не съответства на името на трапезарията.Но зад стъклото веднага можете да видите, че това е доста прилична уютна трапезария.

Какво има вътре?

А вътре е доста приятно, уютно, без силни неприятни миризми, както често се случва в евтините трапезарии. Но има едно нещо … Столовете са особено изтъркани. Добре, че само отгоре на облегалките. Почти всички ястия се показват на подноси зад стъклото, което е по-хигиенично. Можете да вземете салатите сами и цената е точно там, за да не напускате опашката и да не разсейвате служителите.

Първият път отидохме на скромен обяд. Взехме по една супа, едно основно и компот за детето. Оказа се за три 482 рубли, или 10 лева и някакви стотинки. Изглежда толкова евтино, а вечерята е още по-евтина. Страхотен маркетингов трик и начин да продадете това, което не се е изяло през деня. Разбира се, прибрахме се тук вечерта и вече вечеряхме по-обилно.

Източник: pochivkablitz.bg

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.