Водещите новини
Home » Горещо » Тризначките мизерстват в Лондон: Вяра и Надежда кълнат Любов – те гладували, а тя живеела в лукс
Тризначките мизерстват в Лондон

Тризначките мизерстват в Лондон: Вяра и Надежда кълнат Любов – те гладували, а тя живеела в лукс

Потресаващ обрат настъпи в отношенията на най-известните тризначки у нас – Вяра, Надежда и Любов, научи 365novini.

Устатите блондинки, които нашумяха с култовото си участие в „Биг брадър”, профукаха всичките си пари, а две от тях едва свързват двата края в Лондон. За капак, някога неразделните сестри, които бяха наречени „триглавата ламя”, са жестоко изпокарани. Миналата година Надежда и Вяра се отрекоха от сестра си Любов, която през 2006 г. грабна голямата награда от 200 000 лв.

От няколко месеца двете риалити звезди били без покрив над главата и безработни, а благодарение на местна организация, която ги приютила в църква, те живеели в мизерен приют сред бездомници. Колоритните блондинки не за първи път попадали в унизителни условия. Преди няколко месеца Мартин Карбовски им изпратил пари, за да се върнат у нас. В замяна те му дадоха пространно интервю, в което описаха житейските си перипетии. След като се прибраха в родината, така и не успели да си намерят работа и отново се озовали в Англия.

Там пак започнали да търсят помощ.

Междувременно сестра им Любов, която също живее в Англия, не спира да демонстрира охолен живот. Тя живее в престижен лондонски квартал, където заедно с половинката си отглежда 1-годишната им дъщеря. Всеки ден Лав Станчева, както се е прекръстила благоевградчанката, публикувала снимки в социалните мрежи, с които дразнела бедстващите си сестри.

Бившите брадърки се дразнели, че мъжът на Любов имал достъп до банковата й сметка, където имало пари от паричната й награда в „Биг брадър”. Те се отрекоха от Любов и последва размяна на грозни реплики в социалните мрежи,пише „Уикенд“.

хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.