Home » България » Тризначката Надежда: Българите са най-злобните и завистливи същества на планетата
Тризначката Надежда: Българите са най-злобните и завистливи същества на планетата

Тризначката Надежда: Българите са най-злобните и завистливи същества на планетата

Тризначките от Благоевград отдавна вече не могат да ни изненадат с цветисти изрази, но този път една от тях направо надмина себе си!

Става дума за Надежда Станчева , която вече нарича себе си Хоуп и трайно се е установила на Острова.

Сега обаче българката по паспорт изригна с обиди срещу сънародниците си, изливайки помия от изрази срещу тях:

Думите блондинката написва в личния си профил във Фейсбук. Поводът за острия коментар е молбата на мадамата за работа в Лондон, която публикува в профила си, и последвалата дискусия.

Надежда Станчева

В разговора с други наши сънародници, повечето от които живеещи на Острова, Надежда получава предложение за работа като чистачка срещу близо 10 паунда на час и още 4 за транспорт всеки ден.

Изисква се оправяне на легла с чисто спално бельо и хавлии, както слагане на шампоан, душ гел и сапун във всяка стая.

Предложението идва от Славка Илчева, която й препраща обявата за работа.

„Аз почистване не търся! Всички чистачки в Англия са професионални свир*аджиийки, да не пропусна и сервитьорките (това е системата на България).

Предлагаш нещо, което аз съм съдила десетки компании и отново искаш да се изгавря със себе си, няма как…. ще прося на улицата, докато не премахна тези документи от гнусната държава, която смуче от нас като паразит“, пише Надежда Станчева.

Като вестник „България Днес“ оставя в почти непроменен стил изказа й. (Скрийншот от квалификациите на блондинката вижте в галерията).

В дискусията се намесва Йордан Куртев, който казва на тризначката: „Работа ти намират ма, парцал“. Това още повече вбесява Надежда и точно тогава тя отговаря:

„Сега всички ще се убедят кой кого обижда и кой умира от агресия и злоба (тези цигански булгаре) и Господ да ходи по земята, няма да ви помогне….“.

Следва нова порция взаимни упреци, като накрая Надежда заявява: „Правя последен опит да видя колко агресия има към нас, за да си махна документите, че съм българка“.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.