Home » Горещо » Тризначката Любов прибра майка си в Англия СНИМКИ
Тризначката Любов прибра майка си

Тризначката Любов прибра майка си в Англия СНИМКИ

Охолно и щастливо си живее тризначката Любов в Англия, докато сестрите й мизерстват и просят пари за обратен билет до България. Лав Станчева, както се самопрекръсти блондинката, дори е взела при себе си майка си Люба, научи 365novini.

Тези дни Любов отбеляза първата годинка на дъщеричката си Виктория.

На празника присъстваха и двете баби на момиченцето, както и близки и приятели на младите родители. Именно на празника на Вики тризначката си позволи да се покаже публично с бащата на детето си.

Припомняме, че „Галерия“ първа показа снимка на въпросния мъж още преди година и половина. По непотвърдена информация той се казва Мартин и е българин. Според запознати двамата с Любов поели разходите на бабите, като им платили билетите от София до Лондон. Майката на тризначките обаче щяла да остане за по-дълго и да си търси работа там.

Идеята била на Любов, която се притеснявала, че Вяра и Надежда ще я тормозят психически. Двете сестри наскоро се върнаха в България и бързо успяха да вдигнат пушилка около семейството си.

„Тя не ни е истинска майка. Викаме й лелята, защото подозираме, че не ни е родила тя. Няма нито една снимка, на която да е бременна с нас. Има ни едва като 6-месечни бебета“, заявиха пред Мартин Карбовски сестрите на Любов. Надежда дори има подозрения, че не са еднояйчни тризначки и тя е на по-голяма възраст от сестрите си.

Вяра и Надежда публично обвиниха майка си, че се е опитвала да ги продаде и неведнъж ги убеждавала да станали компаньонки в Англия. Именно заради тези техни обвинения Любов решила да изтегли майка си в Лондон, за да не я ядосват Вяра и Надежда.

Пред Карбовски двете сестри не пощадиха и приятеля на Любов. По думите им той им изхарчил всички спестявания и неведнъж им посягал. Злоупотребявал и с наркотиците, а сестра им си затваряла очите.

Тризначките заминават на гурбет в Англия няколко години след като печелят голямата награда в „Биг Брадър 3“ от 200 000 лева. Парите бързо свършват и в Лондон започват като чистачки. Неведнъж им богати мъже им предлагат да заработват като компаньонки, но те отказват. Скарват се с Любов, когато тя се запознава с бащата на детето си преди 2 години.

Към днешна дата сестра им демонстрира добър стандарт на живот – с мъжа си често си позволяват почивки в Испания, живеят в луксозно обзаведена квартира, а дъщеричката им винаги е облечена кокетно. Вяра и Надежда пък два месеца живеели в църква и в крайна сметка се обръщат към Карбовски с молба да им купи самолетни билети за България. Връщат се на родна земя без пукнат лев.

Тризначката Любов прибра майка си Тризначката Любов прибра майка си Тризначката Любов прибра майка си Тризначката Любов прибра майка си

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.