Водещите новини
Home » Идеи » Три свети места, които имат силата да сбъдват желания
Три свети места които имат силата да сбъдват желания

Три свети места, които имат силата да сбъдват желания

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ако вярвате в силата на съдбата и мислите, то тази статия на 365 Новини е за вас.

Тогава няма да бъдете изненадани, че в България както и на други места по света има места, където енергията е толкова силна, че желанията могат да се превърнат в реалност. Поне така твърдят хората, които са изпитали сами това чудо. Кои са тези места?

Руската църква „Свети Николай“ в София

Руската църква „Свети Николай“ в СофияНе само внушителната архитектура впечатлява, когато посетите този храм.

За църквата скътана в сърцето на столицата има поверие, според което ако човек напише желанието си на лист хартия и го остави до гроба на архиепископ Серафим, то ще бъде изпълнено. Много хора вярват, че владиката е светец, въпреки че не е канонизиран.

Пещерата на св. Иван Рилски

Пещерата на св. Иван РилскиПещерата, в която св. Иван Рилски е прекарал 7 години от живота си, се намира в близост до Рилския манастир. Твърди се, че праведни са онези, които са успели да се промушат през дупката на един от входовете. Ако човек, който е успял да мине през дупката, иска, може да напише желанието си на лист хартия и да го остави между камъните.

Езерото на желанията в пещерата

Езерото на желанията в пещератаЛеденика Според легендата, ако човек си потопи ръката във водата на езерото и си пожелае нещо, то ще стане реалност. Дори да не сте суеверни, струва си да посетите пещерата, която безспорно е една от най-красивите у нас.

Източник: Лекувай.бг

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.