Водещите новини
Home » Живот » Трансджендърът Филип в разтърсваща изповед: В училище ми избиха зъбите, преминах през ада, за да съм жена
Трансджендърът Филип в разтърсваща изповед

Трансджендърът Филип в разтърсваща изповед: В училище ми избиха зъбите, преминах през ада, за да съм жена

„Бях малтретирана в училище, нанасяли са ми сериозен побой и затова горните ми зъби са изцяло фасети.“

Това споделя трансджендърът Филип, по-известен като Анджелина, научи 365novini. Тя споделя през какво е преминала, за да се превърне в 100% жена. Още когато е на 5-6 години той разбира, че не е като останалите. Родителите му смятали, че е гей и го завели на сексолог, който отсякъл, че Филип е транссексуална жена, такива признаци е показал.

„Освен че харесвам мъже аз вътрешно се чувствам като жена“.

21-годишната Анджи е била подлагана на неистов тормоз от съучениците си, заради това, което е. За да се превърне в жена Филип започва първо с премахването на половите органи. „Всъщност започва се с хормонални терапии, феминизиране на лицето и след това отстраняване на мъжките полови органи, но аз започнах отзад напред“, споделя Анджи.

Операциите му са три – на лицето, за смяна на пола и слагане на бюст.

Днес Филип учи в Техническия университет в София, където е изключително популярен. От личната му страница във Фейсбук става ясно, че води изключително луксозен живот и дори има мъж до себе си. Филип завършва трансформациите със смяна на личната карта, където представил легитимен документ от хирурга, че е със сменен пол, пише „България Днес“.

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.