Home » Топ новини » Тошко Йорданов издаде кога тръгва телевизията на Слави
кога тръгва телевизията на Слави

Тошко Йорданов издаде кога тръгва телевизията на Слави

Слави Трифонов ще обяви утре, 22 октомври, в 11 ч старта на телевизията си, съобщи сценаристът Тошко Йорданов, научи 365novini

Шоуменът и пресен лидер на политическия проект „Няма такава държава“ ще го направи в интервю, което ще бъде излъчено на официалната му фейсбук страница.

Темата на интервюто му е „7/8 TV – начало, разпространение, съдържание“. В него ще стане ясно дали той ще продължи да прави „Шоуто на Слави“, но вече по кабел. От видеата, които Трифонов пуска във фейсбук страницата си, е видно, че ще има актьорска вечер.

Както Lupa.bg първо съобщи Дългия е купил националната кабелна телевизия „Стара Загора“, която ще бъде прекръстена на „Седем осми“. Той самият обяви името на телевизията си още на 31 юли в последното издание на „Шоуто на Слави“ по Би Ти Ви.

Тогава също каза, че медията му ще стартира след 15 септември. Месец по-късно е сигурно поне това, че телевизията ще тръгне тази година.

От документите, подадени пред Съвета за електронни медии от екипа на Слави, е видно, че досегашната програма на кабелната телевизия ще бъде променена. За да я регистрира, СЕМ е поискал повече разяснения за предстоящата промяна.

Фирмата, която оперира зад телевизия „Стара Загора”, е „Статис” АД, съобщи първо 365 Новини.

На 10 октомври 2019-а, акционерното дружество е сменило борда на директорите и вече начело е един от най-близките хора на Слави – 50-годишният Евгени Димитров – Маестрото. В управата влизат още 44-годишната Ася Тодорова и 47-годишната Диана Младенова, с които Трифонов работи от дълги години в продуцентската си фирма „Седем осми“.

Капиталът на АД-то е 51 000 лева, разпределени в 1500 поименни акции с цена 34 лв., показа още проверката ни. Адресът на фирмата вече е променен на София, пл. България 1, НДК, зала 12.

Доскоро зад регионалната медия стояха близкият до БСП адв. Дамян Георгиев (51) и журналистката Станимира Димова Димова (50).

Източник: Лупа

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.