Home » Топ новини » Топастроложката Светлана Тилкова-Алена: Човечеството ще оцелее!
Топастроложката Светлана Тилкова-Алена: Човечеството ще оцелее!

Топастроложката Светлана Тилкова-Алена: Човечеството ще оцелее!

– Алена, паниката с коронавируса е повсеместна, вече е обявена световна пандемия, а у нас има и първа жертва. Има ли астрологическа предопределеност именно сега да се случи тази трагедия в такъв мащаб?

– Астрологията и вирусите по хората и животните на пръв поглед нямат общо. Астрологията обаче може много да ни каже, ако са известни дати на регистриране на първи заболели на различни места по света, да предупреди, да изясни понякога коя е най-уязвимата група хора, да даде надежда и път за справяне с проблема. Кога е създаден този уплашил човечеството вирус вече надали някой може да каже. Дали е паднал на Земята от сателит, дали е изпуснат неволно или съзнателно от лаборатория? На тези въпроси астрологията и нумерологията нямат отговори. Дори и да имаше, те няма да ни помогнат да се предпазим.

Има ли значение от астрологична гледна точка периода на заразяване?

– Вибрацията на деня 9 декември 2019 година, когато бе разкрит случай на заразени на територията на Китай в град Ухан, е носител на емоции, свръхчувствителност и неспособност да се преценят верните думи, с които се поднася на хората по света информацията за вируса. Паниката е забранена, но шества по света. Страхът доведе до панически действия у хората, уплашени от заболяването, обявено за смъртоносно, и незнанието им как да имат правилните реакции и да вземат нужните предпазни мерки.

 

– В Европа първият случай на заболял от коронавирус е регистриран на 25 януари 2020 във Франция – ден след началото на китайската Нова година, година на Плъха, изискващ заедно с Уран, рушител и обновител, и трудната разрушителна вибрация 4 на годината отговорност не само сред лекарите, властите, а и сред всички нас, жителите на планетата Земя. Денят 25 януари е носител от една страна на анализ, осъзнаване на грешките, заради които е допуснат и изпуснат преди времето му този вирус, за който се оказа, че няма създадена ваксина.

От друга, общата вибрация на деня подтиква към неуместни пътувания, неподходящи познанства и общуване на местата, на които вече има плъзнала зараза, отново заради липса на достатъчно информация и като инатлива реакция на отхвърляне на предупрежденията и самовнушението, че и този вирус е като останалите.

Може ли по дата на раждане например човек да разгадае дали е податлив на болести?

– В звездната карта на всеки човек, който си знае датата и часът на раждане, са заложени и може да бъдат посочени болести – кармичните, заложени от минали прераждания, тези от настоящия живот, както и съвети по какъв начин да бъдат избегнати, а лекарите са тези, които назначават правилното лечение. Невъзможно е да бъдат определени, изчислени, дори съновидени дати, на които съществува или не съществува опасност от зараза.

Ако някой си позволи да прави такива прогнози, приемете, че товари необратимо негативно кармата си, защото измамата има силата да разболее хората с по-лабилна психика, да уплаши и тласне съм панически действия големи групи хора, което бих казала, че е ефикасен ход по време на хибридна война. Вирусите не са заложени глобално в звездната карта на планетата. Няма как да бъдат изчислени и определени опасностите или липсата на такива за отделните държави. Такива прогнози са измама.

Зодиакалните съзвездия имат ли отношение към ситуацията?

– За Китай ще разкажа първо. Аспекти на Венера и Марс говорят, че вирусът ще бъде надмогнат и разпространението му блокирано, но за сметка на много невинни животи, дори на здрави хора, които са станали и ще станат жертва заради изречена дума, противопоставяне, опит да бъде казана прикривана истина, заради шега дори. Грижата за населението е чрез репресия и агресия. Икономиката е по-важна от хората.

Звездната карта за деня на първия случай на коронавирус във Франция, първи и за Европа, предупреждава, че заради струпване на планети, обвързани не само със здравето, а и с професионалните търсения на хората, е необходимо да бъдат наложени ограничения за пътувания през следващите три-четири месеца. Да, знам че това вече се прави, но го казвам, за да бъдете спокойни, че тези ограничения са правилни, както и забраните за струпване на големи групи хора на едно място. Ако сме отговорни към себе си и околните, е възможно до края на август вирусът да бъде надмогнат.

Глобално какво предстои?

– Аспект на Луната предупреждава за склонност и лесна податливост на манипулиране и у нас и по света на медицински лица, на които строгите мерки, ограничения, увеличеното напрежение в работата им тежат и искат да се освободят от тази тегоба. Възможни са стачки, изнудване на властите, умишлени саботажи, дори безотговорно отношение към пациенти с други заболявания, водещи до тяхната кончина. Възможно е недоволството да е заради показна обида, заради подценяване на нечий медицински труд.

За целия свят е валидно това положение на Луната – случи ли се, скритите мотиви са други, а не медицински. Сатурн и Плутон образуват аспект, който говори за съществуването на многократно провалили се хора, но намерили начин и надскочили позволените граници на своя меркантилизъм и този на други групи хора на планетата Земя. Лишаването на едни от средства заради богатенето на други и алчността водят до опасност от заличаване на поколения в напреднала възраст чрез болести и епидемии. Страшен е този аспект, който ни показва, че за някои „избрани“ човешкият живот не струва нищо.

 

Аспектите на планетите, които ни подтикват към пътувания и промени, са така разположени, че заради личната непредпазливост на хората или заради желание на всяка цена да отидат там, където са планирали, рискът от нови зарази и нова вълна на вируса е напълно реален. Интимните отношения и случайните сексуални контакти крият опасността от нова вирусна вълна. В случая предпазните средства не помагат. Бъдете отговорни, особено през лятото.

– Има ли светлина в тунела?

– И този път човечеството ще оцелее. Най-потърпевши ще бъдат възрастните поколения, при които вирусът убива заради техни съществуващи заболявания и най-вече заради умората им от живота и желанието някак си да избягат от него. На хората, обичащи живота, дори на възраст, вирусът трудно може да навреди до необратимост. Важно е да се знае, че разпространението на този коронавирус избухна с огромна сила по времето на ретрограден Меркурий. Това означава, че създателите и разпространителите на заразата ще получат своето кармично наказание. Само кармата знае кога, но всички ще разберем.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.