Водещите новини
Home » България » Топ ясновидката Фидес Хюсеин: Румен Радев триумфира, а Борисов го чака ужасяващ край!
Топ ясновидката Фидес Хюсеин: Румен Радев триумфира

Топ ясновидката Фидес Хюсеин: Румен Радев триумфира, а Борисов го чака ужасяващ край!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Румен Радев не само ще има втори мандат, но и ще триумфира за България, разбра 365 Новини!

Президентът Румен Радев не само ще има втори мандат, но победата му ще е размазваща и ще триумфира за България. Оттам насетне за страната ни ще започне промяната към по-добър живот. Това заяви категорично топ ясновидката от палестински произход Фидес Хюсеин.

Румен Радев ще триумфира така, както никой досега, убедена е ясновидката

Тя е прочута с предсказанията си, които в над 90 процента от случаите се сбъдват изцяло, а клиентите й са хора от няколко континента, сред тях и много заможни.

Хюсеин е убедена, че държавният глава Румен Радев е най-доброто, което е спохождало България през последните повече от 30 години. И че именно той, с помощта на Владимир Путин и Русия, ще извади държавата и народа от блатото.

„Радев не бива да се тревожи изобщо за президентските избори. Той е човекът и това ще стане ясно с гласовете на почти всички българи. Толкова ясна и категорична победа няма да е имало на никои избори досега“, заяви ясновидката.

Колкото до премиера Бойко Борисов, с него е свършено, прогнозира тя. Но той не просто ще изгуби поста си на министър-председател, а ще си плати прескъпо за всичко, окрадено и разрушено по време на управлението му.

Според нея Борисов го чака сигурен затвор, както и отнемане на придобитото по нечестен път, което е в размер на милиарди левове. Затворът дори ще е по-добрата перспектива за него, пред алтернативата му…

„Защото тази алтернатива е гибел. Борисов е нарочен от много, наистина много и влиятелни хора. И в мига, в който падне от власт, тези хора ще поискат главата му. Така че до голяма степен присъдата и затворът биха го спасили чисто физически“, пророкува Хюсеин, пише liberta.bg.

Не на последно място тя е убедена, че в близките години Америка ще изгуби напълно силата и позицията си на „властелин“ на света. Всичко, което Щатите са причинили на природата и хората по земята ще се върне с пълна сила към тях и справедливостта ще възтържествува.

Източник: Портал 21

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.